Kysymys Michael-isän menestyksen tuomista paineista sai Mick Schumacherin hiljaiseksi – "Se on osa minua"

Seitsemän kertaa maailmanmestaruuden F1:ssä voittaneen Michael Schumacherin poika Mick tekee kovaa vauhtia nousua kohti moottoriurheilun kuninkuusluokkaa. Sattuneesta syystä nuoreen Schumacheriin kohdistuu paljon odotuksia.

Mick Schumacher kilpailee tällä kaudella F2-luokassa. 20-vuotias Schumacher pääsee myös F1-auton rattiin Bahrainin testeissä. Nuoreen saksalaislupaukseen kohdistuu suuria odotuksia. Onhan hän kuitenkin yhden kaikkien aikojen menestyneimmän kuljettajan poika. Miten Mick itse käsittelee isänsä menestyksen tuomat paineet?

– Se on vaikea kysymys. Se on osa minua. Olen isäni poika ja olen iloinen siitä. Hän on kaikkien aikojen paras F1:ssä. Sitä minä ihailen, Schumacher toteaa BBC:n mukaan.

Schumacher jahtaa F1-unelmiaan kilparadoilla suuren yleisön katseet niskassaan. Katseet ja paineet, jotka eivät kohdistu Schumacherin vierellä samalla radalla ajaviin kuljettajiin. Vain Schumacheria tarkkaillaan suurennuslasin läpi vain hänen isänsä menestyksen ansiosta.

– Se on aina ollut osa minua. Minulla on ollut tavallaan aikaa kasvaa ja tottua siihen. Minun takanani on monia ihmisiä, jotka ovat auttaneet minua tällä polullani, Schumacher sanoo.

– Luulen, etten olisi tällainen ilman häntä.

Lue myös:

    Uusimmat