Upea hetki – Mick Schumacher hyppäsi Ferrarin puikkoihin ensi kertaa

Bahrainin F1-radalla koettiin tiistaina ikoninen hetki.

Seitsenkertaisen maailmanmestarin Michael Schumacherin 20-vuotias poika Mick Schumacher istuutui Ferrarin F1-auton ohjaamoon. Hänen äitinsä Corinna Schumacher on paikalla Sakhirin radalla seuraamassa testejä.

Michael Schumacher voitti mestaruuksistaan viisi Ferrarilla ja kirjoitti nimensä lähtemättömästi italialaistallin ja koko lajin historiaan.

Nuorempi Schumacher ajoi viikonloppuna F2-debyyttinsä ja tiistai on merkittävä päivä, sillä hän testaa ensi kertaa F1-autoa virallisissa testeissä, ja tietenkin Ferrarilla.

Ferrarin kuljettaja-akatemiaan kuuluva Mick Schumacher ajaa Bahrainin testeissä huomenna Alfa Romeon autoa. Ferrarilla hän on ehtinyt ajaa tiistaina jo ensimmäisen installaatiokierroksen, ja edessä on koko päivä SF90-auton ratissa.

Tänään radalla nähdään myös Fernando Alonso, joka ajaa McLarenin autolla Pirellin rengastestejä. Mercedestä testaa tänään Lewis Hamilton, suomalaiskuski Valtteri Bottas ei aja testeissä. Alfa Romeon ratissa on tänään Antonio Giovinazzi, joten Kimi Räikkönenkään ei ole testien aikana ajovuorossa.

Lue myös:

    Uusimmat