Kylian Mbappe kommentoi vihdoin Argentiinan kohauttavia MM-kultajuhlia – säkenöi paluussaan PSG-nuttuun

1:27
Kylian Mbappe teki MM-finaalissa hattutempun.

Ranskan ja PSG:n supertähti Kylian Mbappe kommentoi ensimmäistä kertaa Argentiinan kohua herättäneitä kultajuhlia.

Mbappe palasi tappiollisen MM-finaalin jälkeen ensimmäistä kertaa tositoimiin PSG-paidassa keskiviikkona, kun PSG kukisti Strasbourgin 2-1-lukemin.

Mbappe jatkoi siitä, mihin MM-finaalissa jäi, sillä hän nousi PSG:n sankariksi upottamalla 2-1-voittomaalin lisäajan viimeisillä minuuteilla.

Mbappe palasi PSG:hen yllättävän nopealla aikataululla, sillä MM-finaalista oli vierähtänyt vain vain kymmenen päivää. 24-vuotiaalle tähdelle itselleen oli kuitenkin selvää, että hän hyppäisi MM-kisoista nopeasti takaisin seurajoukkuearkeen.

– Puhuimme MM-kisoista valmentajan ja seurajohdon kanssa selvittääksemme, että mikä on parasta joukkueelle ja minulle itselleni myös. Puhuimme ennen finaalia ja sanoin tulevani takaisin tuloksesta riippumatta, koska voin hyvin ja halusin jatkaa pelaamista. En halunnut lähteä heti lomalle, Mbappe kertoo Le Parisien -lehdelle.

Mbappe myöntää, että MM-tappio oli kuitenkin raskas pala purtavaksi.

– En usko, että sitä voi ikinä sulattaa. Olen sanonut joukkueelle ja valmentajalle, ettei seuralla ole mitään syytä maksaa MM-epäonnistumisesta. PSG ei ole syyllinen tappioomme, Mbappe sanoo viitaten nopeaan paluuseen.

Mbappe on pyörinyt otsikoissa tiiviisti myös MM-finaalin jälkeen. Ranskan supertähden kustannuksella vitsailtiin useampaan otteeseen Argentiinan kultajuhlissa. Muun muassa Argentiinan kultavahti Emiliano Martinez kantoi sylissään nukkevauvaa, jonka päähän oli liimattu Mbappen kasvot.

Toiminnan myötä myös Mbappen ja Lionel Messin välien ylle on maalailtu uhkakuvia. Mbappe on kuitenkin yhä hyvissä väleissä Messin kanssa.

– Puhuin hänelle ottelun jälkeen ja onnittelin häntä. Hän on jahdannut tuota koko elämänsä, Mbappe kertoo.

– Juhlat eivät ole minun ongelmani. Ei kannata tuhlata energiaa tuollaisiin mitättömiin juttuihin. Tärkeintä on antaa kaikkeni tälle seuralle, Mbappe toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja