KUVAT: Selena Gomez myy kotinsa – uusi jo ostettu

Laulaja Selena Gomez on päättänyt myydä hulppean kartanonsa Tarzanasta.

Disney-tähtenä, laulajana ja poptähti Justin Bieberin on-off-tyttöystävänä tutuksi tullut Selena Gomez on laittanut ensimmäisen omistamansa kodin myyntiin. Kalifornian Tarzanassa sijaitseva luksustalo on myynnissä 2,5 miljoonan euron hintaan.

Gomezin myymään lukaaliin sopii isompikin perhe, sillä talosta löytyy kuusi makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta. Neliömetrejä upeasta kodista löytyy 615.

Gomez osti Tarzanan kodin vuonna 2011. Tuolloin tähti maksoi siitä 1,6 miljoonaa euroa. Vuosien aikana taloa on remontoitu ja siihen on lisätty huoneita, joten korkeampi hintapyyntö on perusteltu. Yläkerran sviitissä on oma sisäänkäyntinsä, oma keittiö, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi vaatehuonetta.

Alakerrasta löytyy muun muassa vastavalmistunut mediahuone, jonka yhteydessä on myös baari, josta pääsee ulos grillialueelle. Ulkona on myös uima-allas, puutarha, bocce- ja koripallokentät sekä tilaa tenniskentälle.

Gomezin myyntiaikeet eivät tule yllätyksenä, sillä tähti osti maaliskuussa kartanon Calabasasista, alueelta, jolla ex-kulta Bieber vielä hiljattain asui.

LUE MYÖS:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat