KUVAT: Näyttelijätähti teki voittoa talokaupoilla – tällainen koti vaihtoi omistajaa

Näyttelijä Eva Mendes myi ensimmäisen ostamansa kodin jopa hiukan suuremmalla summalla kuin mitä talosta alunperin pyysi.

Muun muassa Hitch – lemmentohtori -elokuvasta tuttu näyttelijä Eva Mendes on myynyt Hollywoodissa sijaitsevan kotinsa. Mendes sai kodistaan noin 7 000 euroa enemmän kuin mitä pyysi. Lopullinen kauppasumma oli reilut 920 000 euroa.

Alunperin Mendes osti kodin ex-poikaystävänsä George Gargurevichin kanssa vuonna 2002. Tuolloin pariskunta maksoi talosta reilut 420 000 euroa, joten Mendes teki sievoista voittoa kodin myydessään.

Uuden omistajan saaneessa kodissa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Neliömetrejä löytyy muiden Hollywood-tähtien koteihin verrattuna vaatimattomat 160. Talosta on kauniit näkymät Los Angelesiin ja useat seinät talossa ovatkin lasia, joten näkymistä pääsee myös nauttimaan. Lisäksi pihalta löytyy useita aurinkoterasseja.

Puutarhasta löytyy hedelmäpuita, ulkosuihku ja setripuinen poreamme.

Mendes ei ole asunut talossa pitkään aikaan, vaan tähti viettää aikaansa neljän makuuhuoneen ja neljän kylpyhuoneen kodissaan, jonka hän osti vuonna 2008. Kyseisen kodin pihalla on hiljattain nähty myös näyttelijäpoikaystävä Ryan Gosling, joten erohuhuista huolimatta pari luultavasti seurustelee edelleen.

LUE MYÖS:

Katso myös, miten sujuvat tunnetun Spellingin suvun talokaupat:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat