Kuvankaunis Sarah julkaisi kuvan itsestään – riisui sitten ja paljasti totuuden: "Tietäisivätpä he vain, mitä on vaatteiden alla…"

Oletko bikinikunnossa? Tämä video kertoo sen helposti 0:25
Oletko epävarma tulevan kesän rantakunnostasi? Tarkista kätevältä videolta, miten pääset bikinikuntoon hetkessä!

Aiemmin vaatteidensa alla piilevää "salaisuutta" hävennyt Sarah haluaa esimerkillään näyttää, että oman kehon muutoksia voi rakastaa.

Sarah Nicole Landry julkaisee sosiaalisessa mediassa kuvia kehostaan kannustaakseen muita. Niin sanotusti klassisen kauniilla Sarahilla on kolme lasta, ja raskaudet sekä mennyt painonpudotus ovatkin muuttaneet hänen kehoaan.

Nyt Sarah toivoisi voivansa esimerkillään näyttää, että muutoksia voi rakastaa, eikä niitä tarvitse surra.

– Aina vain uudelleen tapasin ihmisiä, jotka kuulivat, että olen saanut kolme lasta tai että pudotin noin 40 kiloa, ja he silmäilivät vartaloani ja sanoivat: "Sinäkö? Miten?" Ja sitten koin sen hirveän tunteen, kun ajattelin: "Tietäisivätpä he vain, mitä on vaatteiden alla", Sarah kuvaa julkaisussaan.

– Tuollainen oli vanha tarinani.

"Voitko kuvitella, että söisit ruokaa etkä kokisi, että olet arvoton?"

Aiemmin Sarahkin yritti mukautua tai muuttua, jotta muut "hyväksyisivät" hänet. Lopulta hän kuitenkin ymmärsi, että ainoa tapa päästä eroon kauheasta tunteesta on muuttaa omia uskomuksiaan – siis lakata ajattelemasta kehoaan kirouksena tai suorituksena, jota pitää "parantaa".

– Tiedätkö, millaista on, kun ei enää tarvitse elää kantaen sellaista vihaa sisällään? Vihaa itseäsi kohtaan? Voitko kuvitella, että puhuisit toisen ihmisen kanssa etkä katsoisi hänen kehoaan ja ajattelisi, että omasi on huonompi? Sarah kysyy.

– Voitko kuvitella, että söisit ruokaa etkä kokisi, että olet arvoton, koska syöt, tai ajattelisi, miten "huono" kehosi onkaan syömisen takia? Olemmeko halukkaita tunnustamaan, että me itse luomme ja kerromme omia tarinoitamme, joita sitten toistamme itsellemme joka päivä? Olemmeko valmiita muuttamaan sanoja, suuntaa ja sitä, mihin keskitymme?

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Vuosi sitten lopetin suhteeni vaa'an kanssa"

Vuonna 2018 Sarah lakkasi käymästä vaa'alla.

– Aluksi olin helvetin ahdistunut. Lipsuin muutaman kerran tarkastamaan, hakemaan vahvistusta, Sarah kuvailee Facebookissa.

– Joka kerta se jätti minulle samanlaisen olon. Tyhjän. Surullisen tai iloisen, jolloin koin syyllisyyttä siitä, että iloitsin. Vuosi sitten lopetin suhteeni vaa'an kanssa. Se on myrkyllisin suhde, jossa olen ollut.

"Tänä rantakautena koin, että viimeinkin elän"

Vuoden 2019 aikana Sarah meni ensimmäistä kertaa rannalle sen jälkeen, kun oli lopettanut iänikuiset dieetit, kalorien laskemisen ja vaa'alla käymisen.  Vuoden aikana hänen painonsa nousi, olo oli epämukava ja Sarah koki pelkoa. Hän joutui kohtaamaan ajatuksensa.

– Nuo kaikki kuulostavat negatiivisilta asioilta, mutta usko pois, ne eivät ole. Koska tänä vuonna, tänä rantakautena, koin, että viimeinkin elän. Ensimmäistä kertaa elämässäni, Sarah sanoo.

Hän söi tuntematta syyllisyyttä ja treenasi vaatimatta itseltään tuloksia.

– Ajattelin kehoani vähemmän kuin koskaan ja ajattelin itseäni kokonaisuutena enemmän kuin ennen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Nyt olen täällä itseäni varten..."

Sarah myöntää, että on hoikka, mikä tuo hänelle tiettyjä etuoikeuksia. Silti hän on ajattelunsa muuttamisen myötä alkanut nähdä kauneutta kaikkialla ympärillään ja haluaisikin nyt haastaa ajatuksia siitä, mitä pidetään kauniina ja miten ihmiset toisiaan kohtelevat.

– Olenko parantunut dieettikulttuurista ja häiriintyneestä syömisestä vuosia jatkuneen laihduttamisen jälkeen? En. Mutta nyt olen täällä itseäni varten tavalla, joka aidosti tuo onnea ja rauhaa, Sarah sanoo.

– En voi sanoa, että dieetit, lupauksista huolimatta, koskaan olisivat tarjonneet samaa.

"Kehonkoostumus, ryhti, hengitys ja poseeraaminen – kehosi muuttuu miljoonilla tavoilla miljoonien hetkien aikana --- Emme ole olemassa Instagramin jähmettyneissä kuvissa.". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat