Vaa'an tuijottelu sai jäädä – naisen upea muutos vuodesta 2014 tähän päivään kertoo, että päätös oli onnistunut

4:32
Nappaa vinkit venyttelyyn.

Australialaisen fitness-bloggarin muutoskuvaa kehutaan vuolaasti.

Australialainen Kate Writer esittelee Instagram-tilillään yli 132 000 seuraajaalleen kehopositiivisuutta ja pluskokoista tyyliä. Alunperin fitness-bloggarina tunnettu Kate julkaisi hiljattain kuvaparin viiden vuoden aikana kokemastaan muutoksesta, uutisoi muun muassa australialainen News.com.au-sivusto.

Toisin kuin yleensä ennen ja jälkeen -kuvissa, tässä kuvaparissa Kate on kerryttänyt kiloja verrattuna vuoteen 2014. Vaikka painoa on hiljattain otetussa kuvassa enemmän, Kate kertoo elämänlaatunsa parantuneen. Nainen muistuttaakin, ettei painon pudotus ole ratkaisu huonoon kehonkuvaan.

– Kun olin jumissa dieettimentaliteetissa, ajattelin, että mitä pienempi olisin, sitä enemmän rakastaisin itseäni. Että mitä laihempi olisin, sitä onnellisempi olisin. Että mitä matalampi olisi vaa'n näyttämä luku, sitä arvokkaampi minusta tulisi, Kate kirjoittaa.

"Se ei ollut koskaan tarpeeksi"

Vuonna 2016 huomiota 50 kilon painonpudotuksellaan kerännyt Kate kertoo, ettei koskaan ollut peilikuvaansa tyytyväinen.

– Ja tiedättekö mitä, minusta tuli laihempi ja laihempi, ja kaikesta huolimatta, se ei ollut koskaan tarpeeksi. Löysin aina jotain vikoja, jotain, mitä parantaa, jotain, mitä korjata. Lisää painoa pudotettavaksi tai pienempi mitta, jota kohti tavoitella, kuinka hullua se on?

Jos kuvapari ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kate muistuttaa, ettei vartalon muokkaaminen taianomaisesti paranna omaa kehonkuvaa. Naisen tapauksessa se jopa pahensi sitä. Kate kertookin, että vasta kun hän ymmärsi, ettei hänen arvonsa riipu ulkonäöstä tai painosta, hän pystyi keskittymään muihin asioihin.

– Kykenin välittämään vähemmän vartalostani ja enemmän siitä, kuka olin, ja millä asioilla oli oikeasti merkitystä elämässäni.

– Mieti sitä, että ne, joilla on terve kehonkuva, eivät ole niitä laihimpia meistä, he ovat niitä, jotka tietävät, että heillä on muutakin arvoa kuin ulkonäkö.

"Elämänlaatuni on paljon parempi nyt"

Kate on julkaissut muutoskuvia aiemminkin. Toukokuussa julkaisemansa kuvaparin yhteydessä Kate hehkutti, että painon kerryttäminen on vain sivuvaikutusta siitä, että elää elämänsä parasta aikaa.

– Voin rehellisesti sanoa, että elämänlaatuni on paljon parempi nyt, nainen vakuuttaa ja toteaa olevansa paljon mieluummin hieman kurvikkaampi kuin joutuvansa laskemaan vaa'an lukemia ja salaatinlehden kilokaloreita.

Jos kuvapari ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katen fanit ovat naisen sanomasta innoissaan. Naista kehutaan muun muassa "positiiviseksi roolimalliksi".

– Tämä puhuttelee minua, totesi eräs seuraaja.

– Niin tärkeä ja samaistuttava viesti, kehui toinen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja