Kuuden lapsen yksinhuoltaja selviytyi rintasyövästä – sitten koronavirus iski kohtalokkain seurauksin

6:15
Miten koronavirus tarttuu? Lääkäri vastaa.

Rintasyövän sairastanut yksinhuoltajaäiti sairastui pari viikkoa sitten koronavirukseen. Kuolemantapauksesta kertoo muun muassa NBC 15 -sivusto.

42-vuotias yhdysvaltalainen Sundee Rutter parantui rintasyövästä, mutta kuoli koronavirukseen. Kuuden lapsen yksinhuoltajan mies oli menehtynyt muutama vuosi sitten.

Sairaala lähetti kotiin

Perheenjäsenet kertovat NBC 15 -sivustolle, että Sundee alkoi tuntea itsensä huonovointiseksi pari viikkoa sitten. Hän meni sairaalaan ja sai hoitoa. Pian hänet lähetettiin kotiin.

Muutamaa päivää myöhemmin Sundeelle nousi kuume ja hänellä oli hengitysvaikeuksia. Hänen poikansa vei hänet sairaalaan. Läheisten mukaan hän kuoli maanantaina oltuaan sairaalassa viikon. 

Kävi töissä perheensä takia

Sundeen ystävä Jessica Harris kertoo NBC 15 -sivustolle, että hän oli ajatellut monien muiden tapaan, että koronaviruspaniikki oli liioiteltua. Sitten hän kuuli Sundeesta ja muutti mielensä. Hän on järkyttynyt ystävänsä kohtalosta.

– Olemme murtuneita. Hän voitti syövän, mutta hävisi koronavirukselle. Se on ihan hullua, Jessica päivittelee.

– Hänen lapsensa tarvitsevat jonkun avuksi, koska vanhin lähtee pian collegeen ja yrittää löytää asunnon, jotta voi pitää huolta sisaruksistaan. Ja se on todella rankkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jessica kertoo Sundeen olleen tarkka hygienian suhteen, koska hänen vastustuskykynsä oli heikentynyt syöpähoitojen takia. Siitä huolimatta hän kävi töissä voidaakseen elättää perheensä.

Sundeen omaisten tueksi on perustettu rahankeräys netissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja