KuPS-kapteeni onnellisena hyytävän näytelmän jälkeen – iloitsi Ilmari Niskasen siirtouutisesta: "Vaikutti jo klassiselta suomalaiselta peliltä"

Kuopion Palloseura eteni torstaina jännittävien vaiheiden jälkeen Eurooppa-liigan kolmannelle karsintakierrokselle, kun se nousi slovakialaista Slovan Bratislavaa vastaan 2-1-voittoon rangaistuspotkukilpailun jälkeen. KuPS-kapteeni Ville Saxman piti ottelun jälkeen voittoa ansaittuna.

Jatkoajalla johtoon siirtynyt vierasjoukkue oli enää minuutin päässä jatkopaikasta, kun kuopiolaisten Aniekpeno Udoh iski tasoituksen juuri ennen päätösvihellystä.

Maalivahti Otso Virtasen torjunnat kantoivat KuPSin lopulta jatkoon Ilmari Niskasen epäonnistuneesta yrityksestä huolimatta.

Slovan Bratislava oli viime kaudella mukana Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Voitto oli myös euro-otteluissa suomalaisjoukkueiden historian ensimmäinen rangaistuspotkukilpailussa.

– Vaikutti jo klassiselta suomalaiselta peliltä, jossa pelataan hyvin, mutta hävitään. Onneksi saatiin lopussa puristettua tasoihin ja pojat hoiti rankkareilla hienosti. Itse asiassa voitto oli ihan ansaittu, sillä olimme todella hyviä tänään, Saxman kommentoi ottelun jälkeen MTV Urheilulle.

Igors Tarasovsille jatkoajalla tilaa tehnyt Saxman kommentoi tuoreeltaan myös Ilmari Niskasen siirtoa Saksan 3. Bundesliigassa pelaavaan Ingolstadtiin.

– Upea homma. Täysin ansaittu siirto "Immille", joka on tehnyt mahtavasti töitä. Hienoa, että hän pääsee ulkomaan kentille.

– Hän on pelannut loistavasti viime ja tällä kaudella. Olen todella onnellinen hänen puolestaan, Saxman päätti.

KuPS kohtaa ensi viikolla Kuopiossa Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella liettualaisen Suduvan. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja