Kun mies haluaa aina seksiä vain yhdellä tapaa – riittääkö pelkkä käsipeli? Naiset vastaavat

3:17
Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin?

Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Meidän seksimme on useimmiten sitä, että mies sormettaa minua ja minä tyydytän kädellä häntä. Sitten, kun kiihotus on kova, hän työntää sisääni ja laukeaa. Olen hänelle ehdottanut muitakin tapoja, mutta hän vain 'unohtaa' ne. Mies ilmeisesti tykkää vain sormettaa. Mutta miten teillä muilla?

Sisältääkö seksielämäsi pelkästään tai enimmäkseen esimerkiksi yhdyntää? Onko monipuolista, jossa välillä hyväilette ja annatte suuseksiä? Mitä ajattelet minun seksielämästäni?" kysyy nimimerkki sitäsamaa.

Näin raati vastasi

"Minulle yhdyntä on tärkeä enkä katselisi tuollaista. Meillä on paljon suuseksiä ja käsipeliä, mutta kyllä siihen sisältyy yleensä aina se kunnon aktikin."
– 27, avoliitossa

"Kuules nyt: ei tämä mies 'unohda' mitään. Tiedän, että haluat uskoa niin, koska pidät hänestä, mutta ei mies unohda. Hän haluaa helpon orgasmin, ja mikä olisi helpompaa kuin vähän ropeltaa sinua vasemmalla kädellä samalla, kun hän itse nauttii. Jos olisit itse tyytyväinen, tilanteessa ei olisi mitään vikaa, mutta koska selvästi et ole, teillä on kaksi vaihtoehtoa: joko puhutte asiasta ja se muuttuu, tai sitten ei muutu ja tätä seuraa ero, tai ette puhu mitään ja harrastat tätä samaa seksiä seuraavat 12 vuotta. Miltä se tuntuisi?"
– 34, avoliitossa

"Meillä ei ole koskaan yhdyntöjä mieheni kanssa, esileikin jälkeen teemme orgasmit molemmille suuseksillä"
– 52, avoliitossa

"Mies monesti haluaisi, että saisin orgasmin pelkällä suuseksillä, mutta sanon suoraan, että haluan jotain ihan muuta."
– 36, naimisissa

"Mikäli se riittää teille molemmille, niin sehän on täysin ok. Mutta jos se sinä haluat enemmän ja miehesi ei kuuntele sinua niin löisin ns. nyrkin pöytään, että asia käydään läpi, tai se on siinä. Molempien tarpeet ovat yhtä tärkeitä, älä tyydy. Mielestäni seksiin kuuluu niin hyväily, suuseksi kuin yhdyntäkin. Rikas ja monipuolinen seksielämä tekee hyvää, enkä koskaan tyytyisi ainoastaan sormiin/hyväilyyn."
– 28, naimisissa

"Kuulostaa aika tylsältä pidemmän päälle. Entä jos ehdottaisit esileikin aikana jotain uutta? Vaikka ei meidänkään seksielämä kukoistamaan pääse. Se on sitä, että jynssytetään yhdessä ja samassa asennossa, molemmat kuitenkin nauttivat. Silloin, kun on alkoholia veressä, niin itsekin yllätyn, millaisiin asentoihin sitä ihminen voikaan taipua."
– 20, parisuhteessa

"Meillä on pääasiassa seksiä, siis penetraatio, yhdyntä, tai mikä nyt oikea termi olisi. Välillä kuitenkin on vaihtelua, ja kokeillaan uusiakin juttuja toisinaan. Tykkäisin kokeilla enemmänkin uusia asioita."
– 20, parisuhteessa

"Seksissämme on yleensä suutelua, hyväilyä, nännien puristelua, sormetusta, suuseksiä tai/ja yhdyntä, yleensä minä päällä, joskus lähetyssaarnaajassa ja joskus takaapäin. Itse nautin seksistä ja haluan antaa toiselle nautintoa. Toki mieheni on myös aktiivisesti kysynyt, mistä pidän ja haluaa, että nautin myös. Toisinaan teemme pitkään samaa asiaa ja välillä vaihdamme asentoja ynnä muita rutiineja. Seksiä on harvoin, mutta kun sitä on, olen tyytyväinen siihen."
– 32, naimisissa

"Vaihtelevuus pitää seksielämämme kiinnostavana vieläkin. Esileikit niin, että kumpikin on tarpeeksi kiimassa, asentojen vaihdot päivien mukaan, välillä jopa kesken aktin. Mikä milloinkin tuntuu parhaimmalle. Suosittelisin suuresti, ettei aina suostu samaan. Ainakaan, jos et itsekin saa siitä tyydytystä."
– 23, avoliitossa

"Se on sillä lailla, että me olemme kaikki erilaisia ja kaikki asiat tuntuvat niin erilaisilta ihmisille, että ei tähän ole mitään yleispätevää sääntöä. Pitää avoimesti keskustella asiasta."
– 33, naimisissa

"Ei sillä ole väliä, onko seksi yhdyntää vai sormetusta, kunhan kaikki ovat tyytyväisiä ja kaikki saavat. Jos et edes saa orgasmia, niin huonoltahan tuo teidän tilanne kuulostaa. Omassa suhteessani ropelletaan ja ollaan yhdynnässä ihan tasapuolisesti. Pelkät käsipelit painottuvat lähinnä väsyiltoihin – eli laiskan miehen juttuja!"
– 34, parisuhteessa

Lue kaikki lifestyle-aiheista!​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja