Kuinka usein miehet teeskentelevät orgasmin? Miehet vastaavat: "Varmaan aika helposti huomaa..."

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kuinka usein miehet teeskentelevät orgasmin? Entä miten orkku toisen kanssa saatuna eroaa oman käden kautta saavutetusta?" kysyy nimimerkki Nanakka.

Näin raati vastasi

"Kerran olen elämäni aikana teeskennellyt. Nyt ikää 36. Joten aika harvoin. Ja laukeaminen tuntuu yleensä paremmalta ja syvemmältä tulevalta, kun sen saa toisen kanssa, mitä yksin. Tosin pitää muistaa, että hyvä r*nkkaus voittaa huonon panon."
– Mies, 36, avoimessa suhteessa

"Miehen orgasmi on hieman erilainen kuin naisilla. Laukeamisen tunne ei välttämättä anna aina mitään huikeaa fiilistä. Enemmänkin semmoinen helpotuksen tunne, jos se on hyvä vertauskuva. Monesti miehet harrastavat laukeamistavoitteista seksiä ja masturbointia.
– Mies, 22, parisuhteessa

Alla olevalla videolla seksityöläinen Juhani kertoo, mitä naiset hakevat seksityöntekijän makuuhuoneesta. Juttu jatkuu videon alla.

Tamperelainen Juhani kertoo, mitä naiset hakevat seksityöntekijän makuuhuoneesta 3:19
Tamperelainen Juhani tekee seksityötä.

"En kertaakaan, varmaan aika helposti huomaa, saanko sen vai en."
– Mies, 19, parisuhteessa

"Ei teeskentele ikinä. Ja kyllä se yleensä paremmalta tuntuu toisen tekemänä."
– Mies, 21, sinkku

"En tiedä, kuinka yleistä se on miehillä yleisesti, kun ei tällaisistakaan asioista ole meillä tapana puhua. Olisi tietysti mahtavaa, jos orgasmiakaan ei tarvitsisi kenenkään teeskennellä. Jos ei tule, niin ei sen pitäisi olla asia, jota tarvitsee peitellä. Miehilläkin orgasmit on erilaisia päivästä ja kuun ja tähtien asennosta riippuen. Omalla kohdallani en osaa sanoa, onko sillä niin suurta eroa, että missä tilanteessa sen saa. Riippuu niin monesta muusta asiasta."
– Mies, 30, parisuhteessa

"Ei kai mies voi teeskennellä ja omalla kädellä saa vain paineet pois, verrattavissa pissaamisen autuuteen eli ei se onnea tuo."
– Mies, 59

"En ole törmännyt tilanteeseen, jossa olisi tarvinnut teeskennellä. Toisen ihmisen kanssa saatu orgasmi on paljon intensiivisempää ja intiimimpää. Yksin se on lähinnä fyysistä, toisen kanssa siihen tulee tietynlainen lähentyminen myös henkisellä tasolla."
– Mies, 30, avoliitossa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

 

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat