Mainos

Kuinka suloinen kaksikko! Labradorinnoutaja adoptoi viisiviikkoisen kissanpennun

Näitä eläimiä katsoessasi et voi olla heltymättä.

Vaikka suloisten eläinten ystävyydestä kertovat tarinat eivät saa ongelmiasi ratkeamaan, ne piristävät taatusti päivääsi. Niin tekee varmasti myös labradorinnoutaja Barneyn ja kissanpentu Avan tarina.

Ensisilmäyksellä kaksikolla ei näytä olevan mitään yhteistä, mutta kuin kohtalon sanelemina ne ovat päätyneet yhteen ja luoneet välilleen ainutlaatuisen siteen. Kaksikon molempien osapuolten historia on nimittäin täynnä läheltä piti -tilanteita.

Ollessaan vasta muutaman päivän ikäinen, kissanpentu Ava löydettiin hylättynä ja kylmissään lontoolaisesta puutarhasta. Kissan kunto ei näyttänyt ollenkaan hyvältä, ja se olisi todennäköisesti menehtynyt hyvinkin pian, ellei sitä olisi löydetty ja kiidätetty löytöeläinkotiin.

Löytöeläinkodissa kissan vastaanotti hoitaja Megan Goldring, joka joutui syöttämään pientä kissanpentua käsin kahden tunnin välein ja varmistamaan, että pentu pysyi lämpimänä. Sitten kuvaan astui Barney.

Koira on kissanpennulle kuin äiti, jota sillä ei koskaan ollut

Barney on kolmevuotias labradorinnoutaja, joka päätyi löytöeläinkotiin sen jälkeen, kun sen omistaja ei pystynyt enää huolehtimaan eläväisestä pennusta. Löytöeläinkodissa koiran vastaanotti hoitaja Rachel Ab’dee, joka rakastui leikkisään koiraan välittömästi ja päätti adoptoida lemmikin itselleen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Kun Barney ja Ava kohtasivat toisensa ensimmäisen kerran, yhteys oli heti välitön. Koira otti huolenpitoa tarvitsevan kissanpennun hoiviinsa, ja nykyisin kaksikko paitsi leikkii yhdessä, ne myös nukkuvat yhdessä samassa sängyssä. Hoitajien mukaan Barney pitää myös kissanpentua silmällä mahdollisten vaaratilanteiden varalta.

– Se on mahtava asia Avalle, koska sillä ei ole ollut äitiä tai sisaruksia, joten Barneysta on tullut sen paras ystävä ja suosikki leikkikaveri. Niiden näkeminen onnellisena yhdessä on ihanaa, kun tietää, mitä kaikkea ne ovat joutuneet kokemaan, Ab’dee kertoo.

Lähde: Metro

***

7:42

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.