Kotipihassaan puukotettu Kaisa Sali julkaisi puhuttelevan päivityksen voinnistaan – todella vakavat vammat olivat vain millien päässä

Triathlonisti Kaisa Sali joutui viikko sitten Kolarissa hirvittävän veitsihyökkäyksen kohteeksi kotipihassaan. Hän julkaisi tänään Instagram-tililllään pitkän kirjoituksen, jossa kertoo tapauksen aiheuttamista ajatuksista.

Sali kertoi viikko sitten, että ventovieraan hyökkääjän käyttämä suuri veitsi aiheutti yläselästä rintakehään ulottuvan viillon. Vammat eivät olleet hengenvaarallisia.

Salin Markus-puoliso kommentoi myöhemmin "lottovoitoksi" sitä, ettei tapauksessa ollut käynyt nyt nähtyä vakavammin.

Teosta epäillään 33-vuotiasta miestä, joka vangittiin tiistaina Lapin käräjäoikeudessa.

– Kaikki on niin hyvin kuin vain voi olla viikko tämän valitettavan tapauksen jälkeen. Olen kotona, ja tunnen oloni turvalliseksi. Ainoat fyysiset vammat ovat pahasti revenneet lihakset, mutta tällä hetkellä se tuntuu hyvin mitättömältä, sillä veitsi oli vain muutamien millimetrien päässä elintärkeistä elimistä, Sali kirjoittaa tuoreessa päivityksessään.

– Käsittääkseni tekijä saa tarvitsemaansa psyykkistä hoitoa. Hyökkäys oli tietysti vakava rikos, ja se tulee käsitellä asianmukaisesti, mutta sydämessäni tunnen, ettei tämä toisaalta ollut kenenkään vika ja toisaalta että se oli kaikkien vika. En tunne vihaa tapahtunutta kohtaan, mutta olen surullinen, ettei yhteisömme kyennyt auttamaan tätä ihmistä ennen kuin oli melkein liian myöhäistä.

Sali myös kiittää kaikista ihmisiltä saamistaan kannustusviesteistä ja toivotuksista.

– Se osoittaa, miten paljon maailmaan mahtuu rakkautta.


Lue myös:

    Uusimmat