Koskettavaa symbolisuutta: Uutta sydäntä odottava kaksivuotias ylitti maratonin maaliviivan isänsä kanssa

Vakavasti sairaan pikkupojan juoksu oli koskettava hetki niin perheelle kuin yleisöllekin. 

Baseball-lippalakkiin pukeutunut pikkupoika ylitti Bostonin maratonin maaliviivan yhdessä isänsä kanssa maanantaina.

Maaliviivan ylittäminen symboloi perheelle kaikkia niitä kokemuksia, joita he ovat joutuneet yhdessä kokemaan. Aivan kuten muussakin elämässä, myös nyt poika juoksi maaliin hymyssä suin. 

Isä juoksi maratonin pojilleen

Juoksu oli erittäin koskettava pojan perheelle, sillä kaksivuotias Jack sairastaa perinnöllistä sydänsairautta hypertrofista kardiomyopatiaa. Hän tarvitsee selvitäkseen sydämensiirtoa, ja hän onkin jonossa odottamassa sopivan luovuttajan löytymistä. Kyseinen sairaus vei pojan isoveljen kolme vuotta sitten vain kuuden vuoden iässä. 

Isä Scott Middlemiss juoksikin hyväntekeväisyysmaratonin sekä elämästään taistelevan että menehtyneen poikansa muistoa kunnioittaen.

– Ensimmäiset 41,8 kilometriä muistuttivat minua huonosta eilisestä, mutta viimeiset 200 metriä hänen kanssaan olivat minulle maagisia ja veivät kivun pois, Middlemiss kertoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun tämä pieni poika, joka ei voi koskaan juosta maratonia tai juosta kilpaa, ylitti maaliviivan, se symboloi kaikkea sitä, mitä hän on joutunut ja joutuu kokemaan. Hän menee vaikeudet läpi hymy kasvoillaan, äiti Kate kertoo. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Boston.com

Lue myös:

    Uusimmat