Mainos

Koska viimeksi pesit kahvinkeittimesi? Tämä pitäisi tehdä joka päivä

0:58

Kahvinkeitintä pitäisi huoltaa joka päivä!

Ostatko hienoa, tummapaahdettua kahvia? Juotko kahvisi aina rauhassa, suosimastasi design-mukista? Kaikki on täydellistä – vai onko?

Kahvin maku ei ole parhaimmillaan, jos kaikista valmisteluista huolimatta keitit kupposesi likaisella kahvinkeittimellä, muistuttaa Hello Giggles -sivusto. Kahvinkeitintä pitäisi huoltaa joka päivä!

Pese keitin näin!

Päivittäin

Keitin ei saa seistä kosteana pitkiä aikoja. Pese kahvinkeiton jälkeen irrotettavat osat: pannu, suodatinpussin pidike ja muut irtoavat osat lämpimällä saippuavedellä. Käytä toki tiskikonetta, jos sinulla sellainen on!

Jos pannu on tummunut käytössä, ei hätää: lisää pesuveteen kuivaa riisiä, joka pesusienen kanssa käytettynä hankaa lian irti. Jätä pesun ajaksi vesisäiliön kansi auki, jotta säiliö kuivuu. Pyyhkäise lopuksi keittimen pinta ja lämpölevy puhtaiksi.

Kuukausittain

Keitin kerää kalkkia, joka tulee poistaa kuukausittain. Pesu hoituu helposti: kaada vesisäiliöön saman verran vettä ja etikkaa. Laita suodatinpussi paikalleen ja keitä puoli pannua, eli puolet vesisäiliön sisällöstä. Sammuta keitin ja anna seoksen seistä puoli tuntia. Keitä sitten loput.

Kaada viinietikkavesi pois ja keitä keittimellä pelkkää vettä, kunnes etikan haju haihtuu.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.