Korealaispuistoon nousi Squid Gamesta tuttu näky – "Halusimme kokea, miltä tuntuisi olla pelissä mukana"

Maailman suosituimmaksi tv-sarjaksi tituleeratun sarjan ikoninen nukkehahmo on pystytetty seoulilaisen puiston keskelle.

Reutersin mukaan seoulilaiseen puistoon on pystytetty Netflixin Squid Game -sarjasta tutuksi tullut nukke. Nuken nimi on Younghee ja se on neljä metriä korkea kopio sarjassa tärkeässä roolissa esiintyneestä nukesta.

Nukke pystytettiin Seoulin olympiakylään, mutta se on näytillä vain rajoitetun ajan. Sen on määrä olla esillä aina 21. marraskuuta asti. 

Tähän mennessä nuken luona vierailleet sarjan fanit ovat ottaneet kuvia nuken kanssa ja pelanneet korealaista lastenpeliä, jota nuken kanssa pelattiin myös Squid Gamessa. Suomalaisista lasten pihapeleistä lähimpänä kyseistä leikkiä on luultavimmin ”peili”-leikki.

– Halusimme kokea, miltä tuntuisi olla pelissä mukana tuon nuken kanssa, sarjasta tuttuun vihreään verrytteluasuun pukeutunut Hye-Jin Sung kertoo haastattelussa. 

Squid Gamea on Netflixissä katsottu tähän mennessä ainakin 142 miljoonassa taloudessa sen julkaisusta 17. syyskuuta lähtien. Sen julkaisun jälkeen Netflix on saanut 4,38 miljoonaa uutta tilaajaa.

Katso myös Pöllölaakson tiukka Squid Game -kisa: Kuka kruunattiin dalgona-haasteen voittajaksi?

Katso Pöllölaakson tiukka Squid Game -kisa: Kuka kruunattiin dalgona-haasteen voittajaksi? 3:15

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat