Kolmitassuinen koira palasi omistajansa luo oltuaan melkein vuoden kateissa – "Kuin se ei olisi ikinä lähtenytkään"

Saksanpaimenkoira Topi katsoo Pekka Poudan ja Sini-koiran sääennusteen joka aamu – katso hauska video! 0:18
Katso myös tämä hellyttävä video:: Saksanpaimenkoira Topi katsoo Pekka Poudan ja Sinin sääennusteen joka aamu!

Dylan Summers ei olisi voinut saada parempaa vuodenalkua, sillä hän sai takaisin kymmenen kuukautta kadoksissa olleen koiransa, uutisoi Fox News.

Viime kuussa Dylan Summers oli jo luopunut toivostaan löytää hänen rakas Athena-koiransa.

Athena katosi viime helmikuussa samaan aikaan, kun se oli toipumassa leikkauksesta. Koiraan oli osunut auto, jonka vuosi siltä poistettiin toinen takatassu ja pala häntää. Athena oli vielä leikkauksen jälkeisellä lääkityksellä, kun se katosi Summersin pihasta. 

– Etsin sitä kaikkialta ja kerroin asiasta netissä, mutta kukaan ei lähestynyt asian tiimoilta, Summer kertoo Fox 2 Now -asemalle. 

Hän kertoo epäilleensä, että Athena olisi varastettu. Hänellä ei kuitenkaan ollut todisteita asiasta. 

– Olin niin huolissani Athenasta. 

"Jälleennäkeminen oli uskomaton"

Kymmenen kuukauden etsinnän jälkeen Summers päätyi etsimään uutta koiraa adoptoitavaksi. Hän törmäsikin yllättäen Athenan kuvaan Gateway Pet Guardians -nettisivulla. 

Gateway oli napannut Athenan kiinni joulukuussa monen muun koiran kanssa sen jälkeen, kun poliisi oli hakenut ne kiinteistöstä, jossa Gatewayn Facebook-kirjoituksen mukaan ”omistajalla oli vakavia oikeudellisia ongelmia”.

Eläinten hyvinvointiviraston mukaan muut koirat olivat näyttäneet siltä, että ne eivät olleet ikinä käyneet eläinlääkärissä.

 – Luonnollisesti olimme kaikki ymmällämme siitä, miten niin kalliita leikkauksia läpi käynyt koira löytyi sieltä muiden joukosta. 

Kaksi päivää myöhemmin, eli tammikuun ensimmäinen päivä, Summers ja Athena näkivät jälleen toisensa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olin niin iloinen kuullessani, että se oli turvassa ja voi hyvin. Jälleennäkeminen oli uskomaton, Summers kertoi Fox 2 News -uutisasemalle. 

Summers kertoo Athenan jo asettuneen kodiksi. 

– Vaikuttaa siltä, kuin se ei olisi ikinä lähtenytkään. Arvostan niin paljon Gateway Pet Guardiansia, että he päästivät Athenan takaisin kotiin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää koirista!

Lue myös:

    Uusimmat