Suomenpystykorva Kiko tekee huomiota herättävän tempun, kun omistaja sanoo "demoni" – tuleeko sinunkin mieleesi kauhuelokuva Manaaja?

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Katso myös: Näin luot kodistasi turvallisen lemmikille.

Suomenpystykorva Kiko tekee karmivan temppunsa, kun omistaja sanoo sanan "demoni".

Yhdeksän kuukauden ikäinen suomenpystykorva Kiko osaa erikoisen tempun. Kiko kääntää päätään 180 astetta taaksepäin omistaja Asleigh McPhersonin lausuessa sanan "demoni". Moni koiran tempusta kirjoittanut media huomauttaa, että koiran päänkääntötempusta tulee mieleen Manaaja-kauhuelokuvan riivattu tyttö. Kikosta ovat kirjoittaneet muun muassa Daily Star ja Unilad.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"He näyttävät ensin järkyttyneiltä"

Uusiseelantilainen Asleigh kertoo ihmisten hämmästyvän, kun koira tekee temppunsa julkisella paikalla.

– He näyttävät ensin järkyttyneiltä ja kysyvät, miten se tekee sen, ja sitten jälkeenpäin heitä hymyilyttää ja naurattaa, omistaja kertoo medioissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Asleigh'n mukaan Kiko on tehnyt temppuaan pennusta saakka. Ensin omistaja luuli sen olevan vain koiran hassu nukkuma-asento, mutta koira alkoi tehdä sitä myös muita koiria ja omistajaansa katsellessaan, kertoo Unilad. Nyt koira tekee tempun myös demoni-käskystä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kiko on niin kutsuttu koronalemmikki eli saapunut omistajalleen korona-aikana. Omistajan mukaan lemmikki on parasta, mitä pandemia on hänelle tuonut, ja nainen kuvailee Kikoa rennoksi ja rakastavaksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää koirista!

Lähteet: Daily Star, Unilad

Lue myös:

    Uusimmat