Kolmiodraama-Sannalta kysytään miesmausta – vastaus saa ystävän repeämään

Sannalta kysytään miesmausta – vastaus saa ystävältä tyrmäyksen 0:25
Miten ystävä reagoi Sannan vastaukseen? Katso videolta!

Kolmiodraama-sarjan toisessa jaksossa tavataan Sanna.

Kolmiodraama-ohjelmassa seurataan viiden pääsinkun deittailua kesäisessä Helsingissä. Jokaiselle valitaan kaksi sopivaa kumppania, joihin he tutustuvat aluksi ainoastaan tekstiviestien välityksellä ilman ulkonäköpaineita. Lopulta he valitsevat ehdokkaista toisen ja muuttavat tämän kanssa yhteen neljäksi viikoksi.

Kolmiodraaman toisessa jaksossa sinkku-Sami tapaa viestien perusteella valitsemansa Terhin. Terhi ottaa Samin tiukkaan tenttiin siitä, miellyttääkö hänen ulkonäkönsä miestä. Terhiä häiritsee se, ettei Sami ota häneen katsekontaktia. 

Jaksossa tutustutaan myös maailmalla kiertelevään sirkustaiteilija Pinjaan. Pinja viestittelee kahden miehen, Nilsin ja Akun kanssa. 

Sinkuista tavataan myös Sanna, joka kaipaa vanhanajan herrasmiestä, joka avaa ovet ja tarjoaa treffeillä. Mitään nysveröä hän ei huoli. Sanna viestittelee Jarin ja Petrin kanssa kahden päivän ajan. Sanna puntaroi pitkään, valitseeko hän viiden lapsen isän Jarin vai Petrin, jolla ei ole lapsia. 

Jari kyselee Sannalta viestissää, millainen mies on naisen mieleen. 

– Tykkään Teemu Selänteestä, Sanna nauraa ystävälleen. 

Miten ystävä reagoi? Katso esimakua jaksosta ylhäällä videolta!

Uudessa Koukussa Kolmiodraamaan -jaksossa toimittajat Peltola ja Lintunen keskustelevat Kolmiodraama-sarjasta pohtivat, millainen on hyvä aloitusviesti deittiaplikaatiossa ja mitä ei kannata sanoa:

Millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa? 27:26
Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa puidaan Samin ja Terhin tekstiviestejä – toimittajakaksikko pohtii myös, mitä Tinderissä ei kannata laittaa.

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin.

Lue myös:

    Uusimmat