Sami ja Terhi lähettelevät toisilleen kaksimielisiä viestejä uudessa realityssä – "Herkästi leimataan, että haluaa pelkkää seksiä"

Sami ja Terhi lähettelevät toisilleen kaksimielisiä viestejä Kolmiodraamassa – ”Se on osa minua hyvin herkästi” 1:25
Videolta paljastuu, millaisia viestejä Sami ja Terhi toisilleen lähettävät

Sami ja Terhi tutustuvat toisiinsa tekstiviestien avulla Kolmiodraama-ohjelmassa. 

Kolmiodraama-rakkausrealityssä seurataan viiden rohkean pääsinkun Mirellan, Samin, Pinjan, Sannan ja Waltterin deittailua kesäisessä Helsingissä. Ohjelmassa sinkut tutustuvat toisiinsa aluksi vain pelkkien tekstiviestien välityksellä ilman ulkonäköpaineita.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa taksinkuljettajana työskentelevä Sami, 32, viestittelee Terhin, 29, ja Christinan, 28, kanssa. Omasta perheestä haaveileva Sami kertoo olevansa voimakastahtoinen persoona. 

– Se on sidottuna tunne-elämään, että kun joku asia ei välttämättä mene sillein kuin haluaisin sen menevän, niin kyllä se saattaa minusta näkyä. Olen oppinut vähän elämään sen asian kanssa, että aina asiat eivät mene niin kuin haluan ja pitää tehdä niitä kompromisseja kumppanin kanssa, Sami kertoo jaksossa.

Molemmat Samin kumppaniehdokkaat työskentelevät hoitajina ikäihmisten parissa. Puhelias Terhi kuvailee itseään kuplivaksi ja kertoo viihtyvänsä ihmisten kanssa. Christina on puolestaan empaattinen ja harrastaa tosissaan voimannostoa. 

Sami pohtii ääneen Christinan olevan viestien perusteella varovaisempi ja tunnustelevaisempi kuin Terhi. Samin ja Terhin viestittely menee nopeasti kaksimieliseksi, ja molemmat laittavat toisilleen hyvin flirttailevia viestejä.

– Se on se osa-alue, mitä minä koitan itsestäni jarruttaa, kun lähden tutustumaan uuteen ihmiseen. Juuri sen takia, että ei tule niitä väärinkäsityksiä. Ne ovat niitä juttuja, mistä lähdetään ottamaan niitä väärinkäsityksiä ja nopeasti, Sami kertoo.

Sami ei kuitenkaan jarruttele flirttailevien viestien lähettelemisessä ja hän näpyttelee niitä hymy huulilla kameran seuratessa vieressä.

– Kaksimielinen vitsailu ja semmoisten asioiden heittely, niin se on osa minua hyvin herkästi. Hyvin herkästi leimataan sillein, että haluaa pelkkää seksiä, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa.

Katso yllä olevalta videolta, millaisia viestejä Sami ja Terhi vaihtavat.

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 5.3. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa? 27:26

Sarjan jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcast Koukussa Kolmiodraamaan. 

Vodcastissa toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola peilaavat omia deitti- ja parisuhdekokemuksiaan MTV:n uuden Kolmiodraama-sarjan koukuttaviin käänteisiin ja suhdekiemuroihin. Samalla pureudutaan sarjan tapahtumiin ja jaksoista nouseviin teemoihin. 

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä – samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin.

Lue myös:

    Uusimmat