Koira nukutettiin "ikiuneen" – yllätti kaikki jäämällä henkiin: "En ole koskaan kuullut tällaisesta"

Sekarotuisen Rudolphin piti kuolla. Se kuitenkin selvisi yllättäen hengissä eutanasiasta.

Rudolph-koira nousi otsikoihin sinniteltyään hengissä, vaikka kaikki todennäköisyydet olivat sitä vastaan.

Sekarotuisessa Rudolphissa on labradorinnoutajaa ja pitbullia. Vain noin kahdeksan kuukauden ikäinen koira oli päätetty lopettaa, koska sen kotina toimiva eläinsuoja toimi kapasiteettinsa äärirajoilla.

Ei suostunut kuolemaan

Rudolph vietiin nukutettavaksi. Yllättäen nukutus ei onnistunutkaan.

Kun eläinlääkäri tarkisti Rudolphin voinnin, se oli edelleen hereillä, vaikka annetun lääkeaineen olisi jo pitänyt vaikuttaa.

Lääkäri kieltäytyi nukuttamasta Rudolphia uudelleen

Yllättynyt eläinlääkäri kieltäytyi nukuttamasta Rudolphia uudelleen, joten se siirrettiin toiseen eläinsuojaan, jonka toimintaperiaatteisiin ei kuulu terveiden eläinten nukuttaminen.

Kings Harvest Pet Rescue -järjestö julkaisi Rudolphista kuvan Facebookissa.

– Luojalla oli erilainen suunnitelma, koska koira heräsi, eläinjärjestö toteaa.

Koti veteraanin luota

Terveelle pennulle löytyikin koti melkein välittömästi, vaikka järjestön mukaan valinta oli "vaikea". Tarjokkaita riitti; esimerkiksi Jacob Hommer ajoi yli kaksi tuntia koiran luo, jotta voisi antaa sille kodin sotaveteraanin luona. Jacobin perhe kasvattaa koiria, joita se lahjoittaa sodissa palvelleille. Mies tunsi, että Rudolph sopisi piristämään veteraanin arkea.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Lähetin hänelle koiran tarinan. Sanoin "katso tätä koiraa ja sen uskomatonta tarinaa". Mies oli sen vuoksi niin liikuttunut ja tunteikas, hän sanoi "minun täytyy saada tämä koira", Jacob kuvailee.

– Koira antaa jotakin, minkä vuoksi herätä ja taistella, ja varsinkin monet veteraaneista kamppailevat sen kanssa, että heillä olisi syy herätä aamulla.

Järjestön kuvan perusteella Rudolph päätyi kuitenkin lopulta toisen omistajan matkaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"En ole koskaan kuullut tällaisesta"

Eläinsuojassa ollaan Rudolhpin uudesta mahdollisuudesta kiitollisia.

– Se on ehdottomasti ihmekoira. En ole koskaan kuullut tällaisesta, en milloinkaan, tämä on ensimmäinen kerta, Rudolphin pelastaneen eläinsuojan työntekijä Kylie Jo Mitchell kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat