Koira vietti kahdeksan vuotta kennelissä – adoptoitiin vihdoin joulun alla

1:05
Ota nämä asiat huomioon, kun mietit koiran hankkimista!

Kahdeksan vuotta kennelissä ollut koira on vihdoin löytänyt kodin Britanniassa, kertoo muun muassa FoxNews.

Amerikanpitbullterrieri Roxy on erittäin fiksu koira, mutta viimeisen kahdeksan vuoden ajan se on joutunut tyytymään vain kennelin henkilökunnan rapsutuksiin ja viihdytyksiin. Koira ei nimittäin löytänyt kotia kahdeksaan vuoteen.

Tänä vuonna onni kuitenkin potkaisi, ja Roxy sai kodin! Brittipariskunta tuli hakemaan sen joulukuun alussa.

Roxyn uusi omistaja Leanne Wenban, joka toimii koirien trimmaajana, kertoo, että vei puoli vuotta, ennen kuin he todella ystävystyivät Roxyn kanssa.

– Ensin hän ei huomioinut meitä, mutta menimme sinne katsomaan häntä joka torstai ja sunnuntai. Ensin me istuimme häkissä hänen kanssaan, ja sitten lopulta pystyimme kävelyttämään ja halaamaan häntä, Wenban kertoo.

– Tavallisesti ei kestä näin pitkään, että koira tottuu johonkuhun, mutta hän tarvitsi lisäaikaa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt Roxylla on oma makuuhuone, leluja ja herkkuja uudessa kodissaan, jonne hän edelleen totuttelee. Vietettyään pitkän ajan kennelissä, koira ei ole vielä tottunut kodin hiljaisuuteen.

– Olemme ostaneet hänelle paljon pelejä. Lautapelejä koirille, leikkimaton, hän on todella nokkela. Hän selvittää ne minuuteissa ja meidän täytyy sekoittaa pelejä joka päivä, kun hän muistaa ja selvittää, missä herkut ovat, Wenban kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja