Kohukaunotar Sofia Belórf jätti Suomen ja lensi lämpöön – julkaisi heti bikinikuvia uima-altaalta: "Dubai"

7:54
Sofia Belórf vieraili Possessa, mitä hänelle kuuluu?

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia reissustaan.

Julkkiskaunotar Sofia Belórf on parhaillaan reissussa Dubain lämmössä. Hiljattain eronnut kaunotar on jakanut Instagramissa lukuisia kuvia ja videoita reissustaan. Uusimmissa otoksissa hän ei kainostele näyttäessään ylellisyyttä tihkuvaa elämäntyyliään.

Entinen fitnessurheilija julkaisi otoksen, jossa hän ottaa aurinkoa rantatuolissa.

– Dubai. Ikuisesti sinun, nainen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Belórf julkaisi myös kuvan ja videon, jossa hän poseeraa mitä ilmeisemmin hotellin aulassa. Kaunottarella on Fendi-merkkinen käsilaukku kädessään.

Belórf erosi liikemiespuolisostaan Stefan Thermanista lokakuussa. Hän on kertonut aiemmin haastattelussa haaveilevansa ulkomailla asumisesta.

– Tykkäisin asua taas Marbellassa, sillä se on niin kätevä. Dubai on myös toinen, missä haluaisin asua. Jos johonkin, niin jompaan kumpaan noista paikoista muuttaisin, Belórf kertoi aiemmin.

Belórfin viime vuosi oli täynnä tapahtumia. Sydänsurujen lisäksi stressiä aiheutti Katiska-vyyhdin oikeudenkäynnit, joiden vuoksi hän oli viikoittain otsikoissa. Käräjäoikeuden on määrä antaa Katiska-vyyhdin tuomiot 8. huhtikuuta. Belórfia syytetään rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Hän kiistää kaikki syytteet ja vaatii niiden hylkäämistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja