Sofia Belórfin hurja vuosi – kaksi erodraamaa ja Katiska-käräjät: "Minulla ei ole mitään hävettävää"

7:54
Sofia Belórf kertoi erostaan Posse-ohjelmassa.

Sofia Belórf on ollut tänä vuonna otsikoissa ennätyspaljon.

Julkkiskaunotar Sofia Belórf on upea, 30-vuotias sinkku. Hän erosi ex-puolisostaan, liikemies Stefan Thermanista lokakuussa muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Ennen Thermania Belórf seurusteli Katiska-huumevyyhdin pääsyytetyn Niko Ranta-ahon kanssa, mutta suhde päättyi eroon jo keväällä.

Belórfilla on ollut vuoden aikana kaksi kipeää eroa, mutta hän ei ole luovuttanut sen oikean etsinnän suhteen.

– Olen vanhanaikainen. Uskon rakkauteen, ja että jokaiselle on joku. Ehkä pitää välillä käydä kompuroimassa, mutta aika näyttää, mitä tuleman pitää, Belórf kertoi Olavi Klinovin Klinov #2 -taidenäyttelyn kutsuvierasavajaisissa.

Belórf uskoo, että julkisuudesta on vain haittaa deittailurintamalla.

– Miehet pelkäävät minua, koska olenhan aika voimakkaan oloinen ihminen. Varsinkin viime aikojen tapahtumien johdosta olen aika kovapäinen ja vahva. Olen myös hyvin herkkä.

Belórfilla on ollut hurja vuosi. Sydänsurujen lisäksi stressiä ovat aiheuttaneet Katiska-vyyhdin oikeudenkäynnit, joiden vuoksi hän on ollut viikoittain otsikoissa. Tuomiot Suomen suurimmasta huumeoikeudenkäynnistä jaetaan ensi vuonna. Belórfia syytetään rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Hän kiistää kaikki syytteet ja vaatii niiden hylkäämistä.

– Olen jaksanut tosi hyvin. Tämä on ollut minulle erittäin vahvistava kokemus. Hengissä ollaan ja itsevarmempana kuin koskaan. Se on asenteesta kiinni.

– Tiedän kuitenkin, miten asiat ovat, ja monet niistä ovat hyvin pitkälti julki. Minulla ei ole mitään hävettävää. Kaikilla ihmisillä tulee vastoinkäymisiä, mistä oppii. Tämä on ollut minulle sellainen.

Belórf on asunut viime vuodet ulkomailla: ensin Lontoossa, ja sieltä hän muutti Niko Ranta-ahon luo Espanjan Marbellaan. Tällä hetkellä hänellä ei ole suunnitelmissa muuttaa ulkomaille.

– Minun on oltava ensi vuonna Suomessa, mutta onneksi on sellainen työ, että voin mennä vaikka kuukaudeksi ulkomaille. Kaikki tietenkin riippuu maailman tilanteesta.

Belórfia on harvoin nähty televisio-ohjelmissa. Hän kuitenkin teki harvinaisen esiintymisen Posse-ohjelman päätösjaksossa tänä syksynä. Hän ei voi vielä paljastaa, onko tulevaisuudessa tiedossa jotain tv-esiintymisiä.

– Jotain on kysytty ja paljon on ideoita, mutta niistä ei voi vielä sanoa mitään. Olen hyvin pitkälti kymmenen vuotta kieltäytynyt erilaisista tv-ohjelmista. On ollut iso kynnys lähteä, koska olen halunnut pitää tietyn yksityisyyden. Nyt, kun elämäni on tuotu isosti kaikin puolin lehtiin, ei ole enää sitä, mitä pitää suojella, Belórf hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja