Sofia Belórf paljasti itsestään asioita sosiaalisessa mediassa – "En viihtyisi pelkkänä kotivaimona pitkään"

7:54
Sofia Belórf vieraili Possessa, mitä hänelle kuuluu?

Sofia Belórfin fanit pääsivät kyselemään julkkiskaunottarelta mieltä askarruttavia kysymyksiä. 

Sofia Belórfin viime vuosi oli sattumuksia täynnä.

Keväällä hän erosi Katiska-vyyhdissä syytettynä olevan Niko Ranta-Ahon kanssa, sen jälkeen hän alkoi seurustella liikemies Stefan Thermanin kanssa. Pariskunta ilmoitti lokakuussa kuitenkin eronneensa. Sen jälkeen sosiaalisesta mediasta on kuitenkin ilmennyt, että Belórf ja Therman ovat viihtyneen toisinaan yhdessä. 

Nyt Belórf vastaa Instagram Storiesin Question and Ask -osiossa faniensa mieltä askarruttaviin kysymyksiin, kuten siihen, että miten hän pääsee yli eroista. 

– Se on monesti aika lamaannuttava kokemus. Parhaiten selviää sillä, että antaa itselleen tarpeeksi aikaa surra, Belórf pohtii. 

Muutto edessä? 

Belórf kertoi MTV Uutisille joulukuun alussa löytäneensä itselleen Helsingin kantakaupungista asunnon, jonne hän aikoi muuttaa vuoden alussa. 

– Minulla on menossa työprojekti, jonka kautta myös tulee muutto, Belórf vastasi salamyhkäisesti MTV Uutisille. 

Nyt hän kertoo IG Storiesissa jälleen asiasta. Videot säilyvät tilillä 24 tuntia sen julkaisusta. 

– En ole tästä tarkoituksella puhunut, mutta minulla on ollut tässä etsintä käynnissä pari kuukautta ja näyttäisi, että se on nyt päättymässä. Tulen kertomaan siitä lisää, mutten vielä. 

Erästä seuraajaa kiinnostaa tietää myös se, miten Belórf käsittelee itseensä kohdistuvaa kiusaamista.

– Luulisi, että se loppuu aikuisena, mutta päinvastoin. Se on monesti paljon rajumpaa ja se piilotetaan rajumpiin tapoihin. 

Julkkiskaunotar on puhunut avoimesti julkisuudessa siitä, kuinka joutui kokemaan jo lapsena kiusaamista. Belórfin entinen aviomies Niko Nousiainen kommentoi viime talvena MTV Uutisille, että ihmiset olivat ilkeitä Belórfille silloinkin, kun he olivat naimisissa. Pari erosi vuonna 2017. 

Belórfin fania kiinnostaa tietää myös se, mistä hän hän saa positiivista energiaa ja jaksamista. 

– Saan siitä, kun voi tehdä itselleen mieluista duunia. Olen huomannut, etten viihtyisi ihan pelkkänä kotiäitinä pitkään, tai kotivaimona. Pakko saada tehdä jotain! Belórf hihkaisee. 

Belórf tekee nykyisin työkseen sosiaalista mediaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja