Kobe Bryantin kuolinonnettomuudesta todella hävytön epäily – "Yritti tehdä vaikutuksen naiseen esittelemällä kuvia"

4:38
Tulosruutu: Kobe Bryantia ja hänen tytärtään muistettiin – myös Michael Jordan puhujien joukossa.

Los Angelesin piirikunnan poliisiviranomaisten uskotaan ottaneen ja esitelleen kuvia Kobe Bryantin ja kahdeksan muun ihmisen hengen vaatineen helikopterionnettomuuden tapahtumapaikalta, LA Times uutisoi

Lehden haastattelemien lähteiden mukaan paikalla ensimmäisenä olleet poliisit ovat jakaneet kuvia onnettomuuspaikasta ja rytäkässä kuolleiden ihmisten jäänteistä. 

Kyseinen sheriffilaitos on kertonut, että epäilyjä tutkitaan. Onnettomuutta tutkivan valvontakomission johtaja Patti Giggans pitää väitettyä toimintaa "täysin epäammattimaisena ja hyvin harmillisena". 

TMZ:n mukaan yksi kuvia ottaneista henkilöistä, poliisikokelas, meni ravintolaan muutama päivä tapahtuneen jälkeen ja "yritti tehdä vaikutuksen naiseen esittelemällä kuvia". Kyseisen ravintolan työntekijä oli kuullut keskustelun ja tehnyt asiasta kantelun poliisille. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.