Kimi Räikkösen tallikaveri villeissä Ferrari-spekulaatioissa – "Katsotaan, katsotaan"

F1-maailmassa on alettu spekuloida silläkin vaihtoehdolla, että Ferrarin ja Sebastian Vettelin yhteinen taival saattaisi rajuimmassa tapauksessa päättyä jo kesken tämän kauden. Näissä puheissa pöydälle on nostettu Alfa Romeon Antonio Giovinazzin nimi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Steiermarkin GP Itävallassa suorana 10.-12.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Steiermarkin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

McLarenilla nykyisin ajava Carlos Sainz hyppää Vettelin paikalle Ferrarille tämän kauden jälkeen. Villeimmät spekulaatiot ovat kohdistuneet siihen, jos Ferrarin ja Vettelin suhde rakoilisi jo ennen tätä niin pahasti, että talli haluaisi saksalaisen paikalle väliaikaisen korvaajan. Esille on nostettu Ferrarin akatemiakuski, Kimi Räikkösen Alfa Romeo -tallikaveri Antonio Giovinazzi.

Italialaiskuski on puhunut unelmastaan ajaa jonain päivänä italialaistalli Ferrarin väreissä. Vaikka Giovinazzille jäi hiljattain musta pekka käteen, kun Ferrari päätyi kiinnittämään ensi kaudeksi Sainzin, italialainen ei aio luovuttaa.

– Toivo, että pääsen siihen autoon (Ferrariin), on olemassa, ja tulee aina olemaan, Giovinazzi sanoi Grandpx.newsin mukaan.

– Mikään ei ole tullut urallani helpolla, ja ehkä aika ei ollut juuri nyt oikea. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö niin voisi tapahtua tulevaisuudessa.

Vaikka skenaario tuntuu kovin epätodennäköiseltä, on spekuloitu, että Giovinazzi voisi haluta Ferrarin ja Vettelin välien katkeavan täysin tämän kauden aikana, niin että hänelle aukeaisi mahdollisesti paikka loppukaudeksi.

– Katsotaan, katsotaan. En halua keskittyä niin paljon siihen, Giovinazzi kuittasi mielenkiintoisesti. 

– Tiedän todella hyvin, että jos teen parhaani ja saan erinomaisia tuloksia, kuten sunnuntaina (9:s sija), monet ovet tulevat aukeamaan.

Nyt Giovinazzi sanoo kuitenkin keskittyvänsä työhönsä Alfa Romeolla. Viime kaudella Räikkösen taakse jäänyt italialainen hamuaa kovasti vuoden 2007 maailmanmestarin päihittämistä, mikä olisi tärkeä näyttö jatkoon.

Lue myös:

    Uusimmat