Kimi Räikkönen paljastaa uutuuskirjassa mihin Mintussa ihastui: "Voi perse"

Minttu Räikkönen edusti Kimin kirjanjulkistustilaisuudessa 0:55

Kari Hotakaisen kirjoittamassa Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjassa kerrotaan, kuinka formulatähti tapasi nykyisen vaimonsa.

VIDEO: Minttu Räikkönen edusti Kimin kirjanjulkistustilaisuudessa

Formulakuski Kimi Räikkönen ja hänen vaimonsa Minttu avaavat suhteensa alkuvaiheita uudessa Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjassa (Siltala), jonka on kirjoittanut kirjailija Kari Hotakainen.

Kaksikko tutustui toisiinsa ensimmäistä kertaa Räikkösen mökillä juhannuksena 2013. Juhlien isäntänä toiminut Räikkönen oli tavannut Mintun kerran aiemmin, mutta juhannusjuhlissa tämä kiinnitti formulakuskin huomion toden teolla.

Hieman vaivaantuneena mies selittää uutuuskirjassa, että huomio kiinnittyi ensimmäisenä Mintun farkkushortseihin. Tiukat shortsit nähdessään hän oli tokaissut kaksi sanaa.

– Voi perse.

Kirjan mukaan sanaparsi jäi illan jälkeen ikään kuin elämään omaa elämäänsä. Vielä tänäkin päivänä mies välillä käyttää ilmaisua huumorimielessä.

Kaksikko tutustuivat toisiinsa lähemmin illan aikana ja Minttu oli yllättynyt siitä, kuinka hauska Räikkönen tosiasiassa oli. Suhde vakavoitui kesän kuluessa ja lopulliseen seurustelusuhteeseen astuessa Räikkönen teki Mintulle lupauksen, joka hänen edellisestä vakavasta suhteestaan oli uupunut.

– Sanoin Mintulle, että jos tässä ruvetaan olemaan, niin enää en kuseta enkä petä. Mä en halua koskaan uudelleen sitä helvettiä enkä niitä pelkotiloja, joita valehtelusta tulee, Räikkönen muistelee kirjassa.

Lue myös:

    Uusimmat