Mainos

Kimi Räikkönen lupasi omistautua Mintulle: "Enää en kuseta enkä petä"

0:55

Kari Hotakaisen kirjoittamassa Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjassa on luku omistettuna Suomen seuratuimman pariskunnan suhteelle.

VIDEO: Minttu Räikkönen edusti Kimin kirjanjulkistustilaisuudessa

Formulakuski Kimi Räikkönen ja hänen vaimonsa Minttu avaavat suhteensa alkuvaiheita uudessa Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjassa (Siltala), jonka on kirjoittanut kirjailija Kari Hotakainen.

Kaksikko tutustui toisiinsa ensimmäistä kertaa Räikkösen mökillä juhannuksena 2013. Kirjan mukaan Räikkönen kutsui hänen mielessään aina juhannuksesta asti pyörineen Mintun mökilleen noin kuukausi tutustumisen jälkeen. 

– Otan riskin ja vien Mintun mökille, lukee Räikkösen ystävälleen Kimmo Pikkaraiselle lähettämässä tekstiviestissä.

Huurteinen kesä vuonna 2013 on samalla kesä, jolloin Räikkönen juo viimeisen pitkän juopotteluputkensa. Kaksikko vietti läpi kesän aikaa niin Unkarin osakilpailun jatkojuhlissa, kuin Hangossa Teemu Selänteeltä lainatulla veneellä.

Uuteen vakavaan suhteeseen asteleminen tarkoitti Räikköselle eräänlaista elämänmuutosta. Edellisessä suhteessa sai pelätä koko ajan syrjähyppyjen päätymistä Seiska-lehden sivuille. Uudessa suhteessa oli aika ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä pelot olemattomiksi.

– Sanoin Mintulle, että jos tässä ruvetaan olemaan, niin enää en kuseta enkä petä. Mä en halua koskaan uudelleen sitä helvettiä enkä niitä pelkotiloja, joita valehtelusta tulee, Räikkönen muistelee kirjassa.

2014 vuoden keväällä Minttu jätti kokopäivätyönsä ja muutti Räikkösen luokse Sveitsiin. Alkuun hän oli sitä mieltä, että työntekoa hän ei missään nimessä lopeta.

– Meillä oli kova ikävä koko ajan. Se loppujen lopuksi helpotti päätöksen tekemistä. Mutta oli silti vaikea luopua omasta itsenäisyydestä, Minttu kertaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja