Kimi Räikkönen oikoo väärinymmärrystä: "Ainoa syy, miksi olen täällä"

Alfa Romeo -kuski Kimi Räikkönen antoi hiljattain kommentteja, joiden mukaan formula ykkösistä on tullut hänelle viime aikoina ennen kaikkea harrastus. Räikkönen antaa kuitenkin Speedweekin mukaan ymmärtää, että häntä on ymmärretty kommenttien osalta väärin.

Räikkösen harrastus-kommentteja on käytetty tuoreeltaan myös lyömäaseena Jäämiehen kritisoimiseksi. Suomalaiskuskin motivaatiota on kyseenalaistettu. Räikkönen kuitenkin vakuuttaa ottavansa työnsä vakavasti.

– En tiedä, haluavatko ihmiset saada sen näyttämään pahalta, mutta jos nautit harrastuksesta, annat silloin parhaasi. Siltä se tuntuu, Räikkönen sanoi Speedweekille.

Formula 1 on Räikköselle tällä haavaa hauskaa, eikä tunnu hänen mukaansa työltä. Paljon on muuttunutkin, sillä aiempina vuosina Räikkösellä oli kärkitallissa Ferrarilla enemmän esimerkiksi pr-töitä ja mediavelvoitteita.

– Se on osa työtä, mutta se ei kiinnosta minua. Minulla on nyt hauskempaa, ja se on ainoa syy, miksi olen täällä, Räikkönen paalutti.

Suomalainen nauttii saadessaan keskittyä kilvanajoon.

– Niin kauan kuin nautin siitä, en tarvitse kenenkään tukea, ketään puskemaan minua eteenpäin. Yritän aina tehdä parhaani, ja joskus se onnistuu paremmin kuin muilla kerroilla, Räikkönen kommentoi.


Lue myös:

    Uusimmat