Kimi Räikkönen laukoi kovaa tekstiä suomalaisista F1-faneista – "He ovat vihaisia, koska emme tee heille mitään erityistä"

Alfa Romeolla ajava Kimi Räikkönen latasi varsin suoraa tekstiä muun muassa suomalaisista F1-faneista Speedweek.com-sivuston haastattelussa. Räikkönen puhui elämästään Sveitsissä sekä suhtautumisestaan Suomeen, artikkelin mukaan hyväntuulisena.

Räikköselle mainittiin siitä, miten hänen viime kesänä julkaistu elämänkertansa nousi Suomessa myyntilistojen kärkeen. Räikköseltä tivattiin siitä, onko suomalaisfanien suhtautuminen muuttunut häntä kohtaan kirjan myötä?

– Vaikea sanoa, koska vietän vuodesta keskimäärin kolme viikkoa Suomessa. Meidän kotimme on Sveitsissä ja jos menen Suomeen, menen silloin kesämökille, joka on syrjäisessä paikassa, Räikkönen sanoi.

39-vuotias suomalaiskuski latasi kovaa tekstiä, kun häneltä kysyttiin siitä, kokeeko hän itsensä sveitsiläiseksi.

– En niinkään, mutta olen elänyt maassa vuodesta 2001 lähtien. Se on enemmän kotini kuin Suomi. Tunnemme olomme hyvin kotoisaksi siellä. Ei minua kiinnosta, mitä suomalaiset fanit ajattelevat F1-kuskeista. Uskon, että he ovat jopa enemmän kriittisiä omia kuin ulkomaalaisia kuskeja kohtaan. Kai kyse on siitä, että he ovat vihaisia, koska emme tee heille mitään erityistä.

Räikkönen latasi myös napakan mielipiteen hänen elämänkertaansa liittyen.

– Jos ihmiset tykkäävät siitä, se on kiva. Jos eivät, niin heidän olisi syytä polttaa se ja käyttää sitä lämmitysmuotona. 

Lue myös:

    Uusimmat