Kimi Räikkönen sanoo harrastavansa formula ykkösiä, mutta tyrmää tässä piilevän mielikuvan – "Monet saattavat ajatella niin"

Kimi Räikkösen uusi asenne formula ykkösiä kohtaan on auttanut suomalaistähteä nauttimaan ajamisesta enemmän. 

Siirto Alfa Romeo -tiimiin jättitalli Ferrarilta oli iso muutos Räikkösen uralle. Italialaistallin massiivinen F1-koneisto vaihtui pienempiin ympyröihin, mutta samalla väheni 39-vuotiaaseen Räikköseen kohdistuva paine. 

Kun kuviot ovat muuttuneet, myös Räikkösen asenne lajia kohtaan on muuttunut. 

– Formula ykkösistä on tullut viime aikoina minulle ennen kaikkea harrastus. Uskon, että se on tämän takia nyt taas hauskempaa, Räikkönen kommentoi Kiinan GP:n mediapäivänä torstaina. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kiinan GP suorana 12.-14.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 04.55,
2. harjoitukset klo 08.55
La: 3. harjoitukset klo 05.55, aika-ajot klo 08.55, ennakkotunnelmat klo 08.00
Su: Kiinan GP klo 09.10, ennakkotunnelmat klo 08.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Räikkönen ei tästä huolimatta tee mitään puolivaloin. 

– Yritän aina tehdä parhaani. Toiset päivät sujuvat paremmin kuin toiset, toiset päivät ovat hankalampia kuin toiset. Motivaatio-ongelmia minulla ei ole ollut koskaan, vaikka monet saattavat ajatella niin. 

– Yritän tehdä kaikkeni, ja sitten kun tuntuu, etten pysty täyttämään odotuksiani, yritän löytää itselleni uuden harrastuksen, Räikkönen summaa. 

Alfa Romeo -kuski on ajanut vahvan alkukauden. Räikkönen on kahden hänelle pisteitä tuoneen kisan jälkeen MM-sarjassa kuudentena

Lähde: Sky Sports

Lue myös:

    Uusimmat