Kim Kardashian teki tälle Lamborghinille jotain niin järkyttävää, etteivät sanat riitä sitä kuvailemaan

Härski kultainen Lamborghini keräsi silmäpareja Krakovassa 0:32
Kesälomamatkalla Puolan Krakovassa vuonna 2018 ollut MTV Uutisten lukija lähetti toimitukseen kuvamateriaalia poikkeuksellisen hävyttömän näköisestä Lamborghinista.

Jos autot osaisivat puhua, uskallamme väittää, ettei tämä Lamborghini-parka olisi antanut suostumustaan tällaiseen tuunaukseen.

Miljardööriyrittäjä ja realityikoni Kim Kardashian on julkaissut Instagram-tilillään uuden vaatemallistonsa promokuvia. Instagramissa lähes 230 miljoonan ihmisen seuraaman Kardashianin alusvaatemerkki SKIMS on lanseerannut uuden malliston, jonka kaikki vaatteet on tehty näyttävästä buklee-tyyppisestä kankaasta.

Pumpulimainen materiaali (tässä tapauksessa 76 % polyesteria, 24 % nylonia – kyllä, tarkistimme) on varmasti erittäin miellyttävää ihoa vasten, mutta emme kuitenkaan suosittele käyttämään sitä samoin kuin malliston promokuvissa on tehty.

Uutuusmallistonsa vaatteisiin sonnustautunut Kardashian nimittäin poseeraa kuvissa samalla kankaalla päällystetyn Lamborghini Urus -katumaasturin kanssa.

Auto on saanut pumpulia käytännössä jokaiseen pintaan, johon sitä on mahdollista laittaa ilman, että se vaikeuttaisi autolla ajamista.

Tosin myös auton ilmanottoaukot on peitetty kankaalla, joten todennäköisesti Uruksen 5,2-litrainen V10 ei kovin pitkään jaksaisi jauhaa ennen ylikuumenemista.

– OMG, eikö tämä olekin söpöin ja hauskin juttu ikinä??? Kardashian hehkutti Instagramissaan.

Kuten alla olevista kuvista näkyy (selaa nuolilla), on myös auton sisusta päällystetty kauttaaltaan samalla materiaalilla rattia, lattioita ja kattoa myöten. 650-heppainen superauto on tässä kuosissa kuin susi lampaan vaatteissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat