Kierrätyskeskuksesta löytynyt irtokäsi hämmensi Ruotsissa – mysteeri järkytti työntekijät

Pohjois-Ruotsissa tehtiin järkyttävä löytö kierrätyskeskuksesta.

Pohjois-Ruotsissa Skallefteån kaupungin kierrätyskeskuksessa tehtiin hämmentävä löytö ystävänpäivänä, kun asiakkaan jättämän lasipurkin sisältä löytyi irtonainen käsi. Kierrätyskeskuksen henkilökunta kertoo Aftonbladetille soittaneensa välittömästi poliisille, kun jäätyneen lasipurkin sisältö selvisi.

– He totesivat, että se on ihmiskäsi, joka oli nesteessä, kertoo Skellefteån kunnan jätehuoltopäällikkö Agneta Lantto Forsgren.

– Keskiviikkona asiakas tuli kierrätyskeskukseen ja luovutti jonkinlaisen jäätyneen lasipurkin, hän jatkaa.

Hänen mukaansa henkilökunta oli kysynyt jäätyneen purkin sisällöstä asiakkaan jättäessään sen pisteelle, johon toimitetaan kemikaaleja ja vaarallisia jätteitä, mutta eivät saaneet vastausta.

Poliisi takavarikoi purkin tutkiakseen oliko kyseessä mahdollinen ihmisjäänne, mutta pian mysteeri sai jopa hupaisan käänteen.

Poliisin mukaan irtokäsi ei suinkaan kuulunut ihmiselle, vaan on Skellefteån asukkaan Magnus Sjöströmin vuonna 2010 tekemä koriste pyhäinpäivää varten.

– Muistan hämärästi, että se oli pyhäinpäivää varten tehty zombiekäsi lasipurkissa, mutta en ole miettinyt sitä yli kymmeneen vuoteen, Aftonbladetin tavoittama Sjöström kertoo.

Hänen mukaansa hurja mysteeritölkki päätyi kierrätyskeskukseen paikallisen yhdistyksen muuttopuuhien yhteydessä.

 

Lue myös:

    Uusimmat