Ketkä pelaajat valmiina ja vireessä Mestarien liigaan? Tällä kaksikolla alla tulikuuma viikonloppu

Mestarien liigassa pelaavat joukkueet palasivat maajoukkuetauon jälkeen sorvin ääreen viikonloppuna. Muutama pelaaja vaikuttaa olevan erityisen kuumassa vireessä ennen tiistain ja keskiviikon tärkeitä otteluita.

MAINOS

Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga suorana C Moressa

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana lähetyksenä C Moressa ja suoratoistopalvelussa.

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa C Moren asiantuntijoiden keskustelua C-lohkon jännittävistä asetelmista.

Leroy Sané

Manchester City on tällä hetkellä hirmulyönnissä Englannin Valioliigassa. Se ei ole hävinnyt sarjassa kuluvalla kaudella vielä peliäkään ja Liverpool-tasapeliä lukuun ottamatta se on voittanut jokaisen pelinsä. Viikonloppuna jyrän alle jäi vieraissa West Ham, joka kärsi hallitsevalle mestarille 0-4-tappion.

Saksalainen Leroy Sané oli Cityn näkyvin hahmo, sillä hän iski Cityn kolmannen ja neljännen osuman sekä alusti Raheem Sterlingin 2-0-maalin. Sané on iskenyt maalin nyt kolmessa peräkkäisessä ottelussa osuttuaan Saksan maajoukkueen paidassa ensin harjoitusottelussa Venäjää vastaan ja Kansojen liigassa viikko sitten Hollantia vastaan.

Sané on tehnyt tällä kaudella kaikki kilpailut huomioiden Citylle 14 ottelussa 5 maalia. Manchesterilaiset ovat Mestarien liigassa F-lohkon kärjessä yhdeksällä pisteellä.

Hirving Lozano

Hollantilainen PSV löi kotimaassaan lauantaina Heerenveenin 3-0 meksikolaishyökkääjä Hirving Lozanon osuessa Sanén tavoin kahdesti. Lozano on tehtaillut nyt Hollanin pääsarjassa PSV:lle 13 ottelussa kymmenen maalia. Mestarien liigassa Lozano on osunut toistaiseksi kerran.

PSV:llä on niin ikään kulkenut kotimaan sarjassa. Sen tilastorivi on Cityyn verrattuna vieläkin kirkkaampi, sillä se on voittanut jokaisen pelaamansa ottelun Eredivisienissä. Mestarien liigasta ei voi todeta samaa. Joukkue on B-lohkon hännillä yhdellä pisteellä neljästä ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat