Jose Mourinho kritisoi rajusti ManU:n nuorisotähtiä – ”Heiltä puuttuu munaa”

Manchester Unitedin päävalmentaja Jose Mourinho antaa suoraa palautetta joukkueensa nuorille tähdille.

Videolla kuvaa Manchester Unitedin Mestarien liiga -ottelusta. (7.11.)

Manchester United on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla kahdeksan. Kausi ei ole sujunut suurseuralta niin hyvin kuin ennen kauden alkua sopi odottaa. ManU-luotsi Jose Mourinho on pyörinyt kauden aikana useampaan otteeseen otsikoissa erinäisten selkkauksien johdosta. Hänen kritiikkinsä kohteeksi ovat joutuneet niin seurajohto kuin pelaajistokin.

Mourinho avasi jälleen sanaisen arkkunsa ennen viikonlopun Valioliiga-kierrosta. Tällä kertaa sivaltavien sanojen kohteeksi päätyivät nuoriso-osaston Luke Shaw, Anthony Martial, Jesse Lingard ja Marcus Rashford.

– He ovat nuoria, jotka omaavat ison potentiaalin, mutta he eivät ole kypsiä. Englannissa vastaavanlaisia kutsutaan hemmotelluiksi lapsiksi. Meidän lapsiamme hemmotellaan paljon enemmän kuin meidän vanhempamme hemmottelivat meitä. Olemme kypsempiä ja valmistautuneempia elämään, Mourinho sivaltaa Goalin mukaan.

– Luke Shaw, joka on maajoukkueen vasen puolustaja, saapui ManU:n riveihin kaksi vuotta ennen minua. Hän ei osannut kilpailla. Hänellä oli valtavasti potentiaalia, mutta hän ei osannut kilpailla.

Tällä kaudella kyseinen nelikko on lukeutunut joukkueensa ehdottomiin avainpelaajiin. Pelilliset lahjat ovat ilmiselviä, mutta Mourinhon mukaan pelaajilta puuttuu silti sitä jotain.

– Puhumme nyt Shaw’sta, Martialista, Lingardista ja Rashfordista, jotka ovat nuoria ja lahjakkaita. Heiltä puuttuu hieman munaa, luonnetta ja sitä luonnollista aggressiota, Mourinho toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat