Mainos

Keski-ikäinen BMW-kuski paineli poliisiauton ohi lähes 250 km/h – tarjosi harvinaisen typerän selityksen

Keski-ikäinen mies antoi poliisipartiolle poikkeuksellisen oudon selityksen kaahattuaan moottoritiellä järjetöntä ylinopeutta.

Slovakialainen poliisipartio joutui hieraisemaan silmiään viime kesänä, kun heidän ohitseen pyyhälsi BMW M2 yli 240 kilometrin tuntinopeudella. He varmasti osasivat varautua erikoiseen selitykseen, miksi kuljettaja ajoi niin nopeasti kuin ajoi, mutta tuskin olisivat arvanneet tekosyyn olevan näin kummallinen.

Poliisin pysäyttämä 44-vuotias mies nimittäin kertoi kaahaamisensa syyksi sen, että hän epäili autossa olevan vikaa ja halusi testata ilmeneekö se myös kovassa nopeudessa. Kuljettaja ei ollut alkoholin tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena.

Ylinopeudesta langetettavat rangaistukset eivät ole Slovakiassa kovinkaan kummoisia, sillä tämäkin kuljettaja sai pitää ajokorttinsa. Sakkoja tuli maksettavaksi 800 euroa, mikä on korkein mahdollinen summa ylinopeudesta.

BMW M2:n huippunopeus on rajoitettu 250 kilometriin tunnissa, joten kuljettaja paineli menemään käytännössä niin lujaa kuin mahdollista.

Lähde: DriveTribe

***

0:43

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.