Kenen kotona? -sarjan uusi kausi starttaa – juontaja Tuija Pehkonen sarjan kuvauksista: "Lähti kotiin ja mökille viemisiksi aikamoinen kasa ideoita ja inspiraatiota"

Kenen kotona? -sarjassa neljä toisilleen tuntematonta asukasta vierailee toistensa kodeissa yrittäen arvata, kenen kotona milloinkin ollaan. 

Kenen kotona? -ohjelma tulee taas. Kilpailullinen lifestyle-ohjelma palaa tauolta torstaista 6. tammikuuta. Jokaisessa kymmenessä jaksossa päästään tutustumaan neljään erilaiseen kotiin ja arvailemaan, kenen kotona milloinkin ollaan. Neljä toisilleen tuntematonta asukasta tietävät toisistaan vain nimen ja ammatin lähtiessään yhteiselle kyläilykierrokselle. 

Kun kaikki kodit on nähty, paljastetaan oikeat vastaukset. Luvassa on yllätyksiä niin kilpailijoille kuin katsojillekin. Samalla päästään kurkistamaan, miten suomalaiset asuvat, bongaamaan pinnalla olevat sisustustrendit ja poimimaan parhaat ideat omaan käyttöön. Sarjan juontaa Tuija Pehkonen.

– Muistin kyllä, että sisustushuuma nousee tätä ohjelmaa tehdessä nollasta sataan ihan hujauksessa. Olenkin alkanut järjestellä myös kotona laatikonpohjia uuteen uskoon ja mielessä häämöttää vaikka kuinka sisustuskohteita. Ohjelmasta lähti kotiin ja mökille viemisiksi aikamoinen kasa ideoita ja inspiraatiota, Pehkonen kertoo.

Hän paljastaa, että kaudella nähdään hauska joukko osallistujia ja todella erilaisia koteja – ja hyvä niin!

– Vaikka kuvauspäivät venyivät pitkiksi, niin aina jaksettiin nauraa vielä päivän päätteeksi! Mieleeni jäi esimerkiksi vessa, jonka kattoa koristi valtava lintu ja koti, joka oli kerätty pullolleen aarteita vuosikymmenten saatossa, ja jota en oikein pysty edes sanoin kuvailemaan. Toki joukosta löytyy myös perinteistä suomalaista skandinaavityyliä."

Miten asuu somettaja tai stand-up koomikko? Kenen kotona on jaguaari seinällä ja kuka kerää lasiesineitä? Voiko kotitalousopettajan kodin tunnistaa pelkän ammatin perusteella? Entä voiko lentäjän ja varastotyöntekijän kodit mennä ihan sekaisin? Näihinkin kysymyksiin vastataan kevään mittaan.

JAKSOT:

Kausi 3, 1/10. Kombucha? Kenen kotona käy kombuchat ja kuka tykkää maatuskoista? Entä kenen kotona on kesäparatiisi parvekkeella? Ohjelman uusi kausi starttaa.

Kausi 3, 2/10. Charlien enkelit. Etsiväpoppoo tutkii, nuuhkii ja maistelee toistensa kodit yrittäen arvata, kenen kotona milloinkin ollaan. Yhden kodissa on miesvieraalle omistettu vaatehuone, toisen taas pepun pesevä vessa.

Kausi 3, 3/10. Presidentillistä tunnelmaa. Kuka asuu jugend-linnassa? Entä kenen kotiin ei KonMarilla ole asiaa? Myyjä, somettaja ja kaksi opettajaa yrittävät selvittää, kuka asuu ja missä.

Kenen kotona? alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa torstaina 6.1. klo 20. Ohjelma katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja