Keikat katoavat Jari Sillanpään alta – nyt joulukonsertin perui Hämeenlinnan kaupunki

Jari Sillanpää pyysi suorassa lähetyksessä ensimmäistä kertaa tekojaan anteeksi 1:26
Näin Jari Sillanpää pyysi anteeksi suorassa lähetyksessä.

Laulaja Jari Sillanpään joulukiertueen konsertti Hämeenlinnan Verkatehtaalla 21. marraskuuta on peruttu.

Jari Sillanpää kertoo asiasta Facebookissa julkaisemassaan tiedotteessa. Sillanpään mukaan päätös oli Hämeenlinnan kaupungin. 

Myös konserttiin lippuja myyneen Ticketmasterin sivuilla kerrotaan tapahtuman perutun tapahtumanjärjestäjän toimesta.

Sillanpää kertoo kirjoituksessaan, että lipun jo ostaneet voivat hakea palautusta rahoilleen Verkatehtaan lipunmyynnin tai Ticketmasterin kautta.

Kyseessä on jo toinen peruminen lyhyen ajan sisään. MTV Uutiset kertoi viikko sitten, että Sillanpään ei haluttu esiintyvän Johanneksen kirkossa Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan hyväntekeväisyyskonsertissa 10.10.

– Keskustelun fokus ei ollut syöpätutkimuksessa tai sen tukemisessa. Kokonaisharkinnan jälkeen Syöpäsäätiö ja Syöpäsäätiön Juhlatoimikunta ovat yhdessä tehneet päätöksen, että Sillanpää ei esiinny konsertissa, Syöpäsäätiön viestintäpäällikkö Carita Päivänen kertoi MTV Uutisille 28. syyskuuta.  

Keskustelulla Syöpäsäätiön Päivänen viittaa tuoreen Siltsu-dokumenttisarjan myötä heränneeseen keskusteluun Jari Sillanpään vanhoista rikoksista. 

Sillanpään elämää ja uraa kertaava neliosainen dokumentti Siltsu alkoi 14. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Dokumentti käsittelee muun muassa Sillanpään saamia rikostuomioita rattijuopumuksesta, huumausainerikoksista ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Anteeksipyyntö kyseenalaistettu

Sillanpää esitti reilu viikko sitten viimein anteeksipyynnön MTV:n Huomenta Suomessa menneisyyteensä liittyen. Anteeksipyynnön aitous on kyseenalaistettu, koska se koski enemmän tunteiden loukkaamista, ei varsinaisia tekoja.

– Mulla on ollut sellainen ajatus, että en ole ymmärtänyt, miksi minun pitäisi pyytää anteeksi muuta kuin itseltäni. Pyydän kaikilta sydämeni pohjasta anteeksi, jotka ovat tunteneet tulleensa loukatuiksi, Sillanpää sanoi tuolloin. 

Dokumenttia varten tehdyssä haastattelussa hän vielä kertoi, ettei kadu tekojaan.

– Te voitte vihata minua niin paljon, mutta en voi tässä istua ja teeskennellä, että kadun tätä asiaa. Koska mä en kadu. Tää on asia mun mikä mun on pitänyt elää ja tehdä, Sillanpää summaa dokumentissa.

Lue myös:

    Uusimmat