Jari Sillanpään esiintyminen hyväntekeväisyyskonsertissa on peruttu

Jari Sillanpää pyysi suorassa lähetyksessä ensimmäistä kertaa tekojaan anteeksi 1:26
Iskelmätähti Jari Sillanpäästä tehtiin Siltsu-dokumentti, joka kokoaa yhteen artistin elämän ja uran käänteet

Jari Sillanpään esiintyminen Johanneksen kirkossa peruttiin. 

Jari Sillanpään  oli määrä nousta lavalle Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan hyväntekekeväisyyskonsertissa tiistaina 10.10.2023 Johanneksen kirkossa. Konsertin tuottaa Ilkka Vainio Tuotanto Oy, joka lahjoittaa konsertin tuoton lyhentämättömänä Syöpäsäätiön Juhlatoimikunnan varainkeruuseen.

Sillanpään esiintyminen Elämän ja toivon hyväntekeväisyyskonsertissa on kuitenkin peruttu. 

Syöpäsäätiön viestintäpäällikkö Carita Päivänen kertoi MTV Uutisille, että konsertin tuottaja on Ilkka Vainio, joka on kutsunut esiintyjiksi tuntemiaan suomalaisia laulajia ja muusikoita, joilla on kaikilla omakohtaisia kokemuksia syövästä ja halu tukea syöpätutkimusta. 

Päiväsen mukaan Sillanpään osallistuminen konserttiin herätti keskustelua ja palautetta jo ennakkoon. 

– Keskustelun fokus ei ollut syöpätutkimuksessa tai sen tukemisessa. Kokonaisharkinnan jälkeen Syöpäsäätiö ja Syöpäsäätiön Juhlatoimikunta ovat yhdessä tehneet päätöksen, että Sillanpää ei esiinny konsertissa, Päivänen kertoi MTV Uutisille 28. syyskuuta.  

Alun perin Sillanpää haluttiin mukaan Vainion yhtiön päätöksestä ja hän on päättänyt, keitä kutsuu esiintyjiksi. Syöpäsäätiön Juhlatoimikunta on antanut esiintyjille hyväksynnän. 

Jari Sillanpää on ennen konserttiin osallistumisensa perumista jakanut Instagramissa konsertin mainoksen. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tällä hetkellä konsertissa esiintyvät Vainion lisäksi Jenna Bågeberg, Kari Vepsä, Jani Jalkanen, Arja Havakka, Pekka Kuorikoski ja Luumu Kaikkonen. Tapahtuman juontaa Kaj Kunnas  yhdessä Vainion kanssa. 

Sillanpään elämää ja uraa kertaava neliosainen dokumentti Siltsu alkoi 14. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Dokumentti käsittelee muiden muassa Sillanpään saamia rikostuomioita rattijuopumuksesta, huumausainerikoksista ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Sillanpään konserttiin osallistumisen perumisesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Lue myös:

    Uusimmat