Mainos

Sellon markettisiiven eristys purettiin – MTV seurasi tapahtumia paikan päältä

0:49

Espoon Leppävaarassa Sellon tavaratalon markettisiiven eristys on purettu. Poliisi evakuoi ja eristi rakennuksen, jossa sijaitsee muun muassa Prisma ja Citymarket. Syynä oli kello 18.44 tehty vaarailmoitus, joka osoittautui perättömäksi.

Poliisi tarkasti rakennuksen sisätilat.

Asiaa tutkitaan perättömänä vaarailmoituksena. Ketään ei ole olettu kiinni, eikä poliisilla ole vielä tiedossa ilmoituksen tekijää.

Citymarket kuitenkin avattiin, mutta Prisma oli suljettuna vielä yhdeksän aikoihin illalla. Vaarailmoitus oli kohdistunut juuri Prismaan. Evakuoitu Sellon Prisma on sama myymälä, jossa uudenvuodenaattona 2009 ammuttiin kuoliaaksi neljä ihmistä.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksesta kerrottiin aiemmin MTV Uutisille, ettei se osallistu operaatioon millään tavalla.

MTV:n toimittaja oli Sellossa tapahtuma-aikaan. Hänen mukaansa, tavaratalon asiakkaille ei kerrottu mitään siitä, mistä on kyse. Paikan päällä haastateltu silminnäkijä kertoi, että evakuoinnista tuli Prismassa kuulutus, jota hän ei kuitenkaan olinpaikkansa vuoksi kuullut. Hän sai tiedon muilta paikalla olleilta. Ihmiset poistuivat rauhallisesti.

MTV on saanut tapahtumasta myös useita uutisvihjeitä. Erään uutisvihjeen mukaan ihmiset juoksivat pois tavaratalosta. Kolmannen mukaan poliisi kehotti kaikkia siirtymään välittömästi kauemmas.

Tieto leviää myös somessa.

MTV Uutiset seuraa tilannetta.Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.