Mainos

Kauhistunut Laura löysi poikansa sängystä ”hiiren” – hillittömälle kertomukselle ei voi kuin nauraa

Joskus vanhemmuus merkitsee myös sitä, että joudut tekemään asioita, jotka tuntuvat vähintäänkin vastenmielisiltä. Mutta erään äidin löydettyä poikansa sängystä kuolleen hiiren, hän ajatteli rajan tulleen vastaan. Tähän hän ei enää pystyisi.

Satoja tuhansia jakoja saaneessa Facebook-päivityksessä äiti Laura Mazza kokoaa yhteen tunteita, joita tämä kauhukokemus hänessä oikein herätti.

– Tänään näin poikani huoneessa hiiren. Hiiren. Stuart Little oli päättänyt tulla talooni ja asettua lähelle poikani vaatekaappia. Näin sen ja jäädyin, Mazza aloittaa.

Tämän näky sai ilman pakenemaan äidin keuhkoista, ja juuri kun hän oli etsimässä kadonnutta pulssiaan, hänen tyttärensä päätti rynnätä sisään huoneeseen. Tytön ilmestyminen paikalle sai Mazzan huutamaan ilmoille kovaäänisimmän ei-huudon, jonka hän on koskaan päästänyt suustaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Joten suljin oven ja jätin pikku-Jerryn (Tomin kaverin) oman onnensa nojaan.

Tilanteesta kauhistunut ja järkevään ajatteluun kykenemätön Mazza päätti soittaa miehelleen ja käskeä hänet välittömästi kotiin.

– Hän vastaa puhelimeen ja minä sanon ”hiiri” tärisevällä äänellä, sillä olen niin kauhuissani. Tämä ei ole Mikki Hiiri. Tämä on Rottatouille, mutta pienempi eikä se osaa tehdä herkullista keittoa. Se aikoo peittää sänkymme kakalla ja tehdä vauvoja joka puolelle, nainen hoki puhelimeen.

Mies ei kuitenkaan ottanut puolisonsa pelkoa tosissaan, vaan epäili tämän vitsailevan. Nainen ei kuitenkaan vitsaillut. Hänen kasvonsa kertoivat kauhusta. Kauhusta siitä, että hiiri soittaisi hiiriystävilleen, ja että pian hänen talossaan järjestettäisiin hiiriarmeijan toimesta kunnon kakkaorgiat. Mutta toisaalta, eihän hänen miehensä voinut nähdä hänen kasvojaan puhelimen läpi. 

Loppu hyvin, kaikki hyvin? 

Miehensä rohkaisemana Mazza avasi varovasti poikansa huoneen oven.

– Se on kuollut! Suljin oven. Voi luoja, hiiri on kuollut. Minulla on kuollut hiiri talossani. Aloin itkeä hieman.

Puhelimessa mies kehotti naista ottamaan paperia ja kantamaan hiiren yksinkertaisesti roskiin.

– Suljin puhelimen, sillä olin selvästi yksin tämän kanssa. Olen yksin ja minun tarvitsee olla rohkea. Joten, otin pari siemausta viskiä ja sanoin: ”Okei Laura, tänään sinun täytyy kohdata elämäsi suurin pelko ja poistaa kuollut hiiri talostasi”, Mazza kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ennen pelkonsa kohtaamista nainen hoki tätä itselleen kymmeniä kertoja peilin edessä ja läppäsi itseään kasvoihin – tämä pitäisi nyt hoitaa. Ja kun hän oli valmis, hänestä tuntui kuin hän olisi urhea soturi valmiina puolustamaan kotiaan. Mutta sängyn viereen päästyään totuus hiirestä paljastui. 

– Ymmärsin, ettei se ole hiiri. Se oli pieni leopardi. Pieni leopardi. Minä nyökkäsin itselleni ja sanoin: ”En koskaan kerro yhdellekään sielulle tästä”, Mazza paljastaa.

Neljä tuntia myöhemmin miehen saapuessa kotiin Mazza sanoi silmiään räpäyttämättä hoitaneensa homman kotiin. Olisit taatusti tehnyt itse samoin.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.