Katri Helena paljastaa elämänkumppaninsa Tommi Liimataisen antaneen hänelle uran lopettamiseen liittyvän ohjeen: "Olisin itse voinut varmaan..."

Kuinka kauan Katri Helena uskoo keikkailun vielä jatkuvan? 1:15
Kuinka kauan Katri Helena uskoo keikkailun vielä jatkuvan? Milloin hän vetää viimeisen keikkansa?

Katri Helena kertoi Viiden jälkeen -erikoishaastattelussa miten hän suhtautuu ajatukseen uran lopettamisesta.

Suomalaisen iskelmämusiikin kuningatar Katri Helena, 78, vieraili tänään MTV:n Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa. 60-vuotistaiteilijanuraansa juhlistava laulajalegenda kertoi haastattelussa muun muassa uransa jatkosta.

Katri Helenan mukaan edessä häämöttää jo se aika, kun hän on tehnyt tehtävänsä musiikin saralla. Hän nousi esiintymislavalle ensikerran vuonna 1963, jonka jälkeen laulamisesta tuli hänelle ammatti, joka on kestänyt jo 60 vuoden ajan.

Esimerkiksi Katri Helenan kollega Paula Koivuniemi, 76, kertoi viime vuonna lopettavansa uransa. Katri Helenalta kysyttiin Viiden jälkeen -erikoishaastattelussa, aikooko hän aikanaan tiedottaa viimeisestä konsertistaan vai himmata uraansa vähitellen. Laulaja paljasti, että hänen managerinsa ja kumppaninsa Tommi Liimatainen on antanut hänelle lopettamiseen liittyvän ohjeen.

Olisin itse voinut varmaan vähitellen himmaillakin, mutta managerini ja elämänkumppanini Tommi Liimatainen sanoi, että kuule, sillä tavalla et lopeta! Että sitten kun lopetat, niin se kuuluu ja se näkyy, Katri Helena paljasti. 

Laulaja kuitenkin lisäsi, että tällainen järjestely sopii myös hänelle itselleen.

Kuinka kauan Katri Helena uskoo keikkailun vielä jatkuvan ja miten hän suhtautuu aikanaan koittavaan uran lopettamiseen? Katso yllä olevalta videolta!

Erikoishaastattelussa Iskelmä-Suomen kuningatar, Katri Helena. 17:32
Katso myös koko haastattelu: Erikoishaastattelussa Iskelmä-Suomen kuningatar, Katri Helena

Lue myös:

    Uusimmat