Katie Holmesin suru näkyy jo tyylissäkin – katso kuvat!

Vastikään aviomiehestään Tom Cruisesta eronnut näyttelijä Katie Holmes on tällä hetkellä kuin varjo entisestä itsestään. Eromurheiden keskellä painivan näyttelijättären mieliala heijastuu vahvasti olemuksen lisäksi hänen tyyliinsä.

Näyttelijä Katie Holmesin, 33, murheet heijastuvat vahvasti jo hänen vaatetyyliinsäkin. Viime päivinä Holmes on näyttäytynyt erityisen rennoissa ja yksinkertaisissa vaatteissa.

Katie Holmes on tunnettu klassisesta tyylistään, jota hän piristää minimalistisilla yksityiskohdilla. Tavallisesti veikeä näyttelijätär käyttää paljon kirkkaita värejä ja pirteitä kuoseja. Viimeaikoina Holmesin yllä on nähty lähinnä maanläheisiä tai murrettuja sävyjä.

Hoikka Holmes viihtyy tavallisesti vaatteissa, jotka korostavat hänen hoikkaa vartaloaan. Vaikkei Holmes ole yksinomaan tyköistuvien vaatteiden fani, korostaa hän vartaloaan vaatteilla, jotka istuvat hyvin. Viime aikoina tästä tyylistä ei ole näkynyt merkkiäkään. Vastikään sinisessä leningissä bongattu Holmes näytti riutuneelta, sillä mekko oli hänelle aivan liian väljä.

Yksinkertaiseen ja klassiseen tyyliin luottava Holmes piristää tavallisesti tyylinsä raikkaalla meikillä. Eromurheiden keskellä Holmes ei ole jaksanut panostaa juurikaan meikkiinsäkään.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja