Unelmaliitto hajosi: Katie Holmes haki eroa Tom Cruisesta

Näyttelijä Tom Cruisen edustaja vahvistaa People-lehdelle unelmaparin eroavan.

Aiemmin perjantaina Aftonbladet-lehti vihjasi Cruisen ja Holmesin erosta nimettömiin lähteisiin perustuen. Nyt asialle on saatu virallinen vahvistus.

Tom Cruisen edustaja on vahvistanut People-lehdelle Holmesin hakeneen eroa Cruisesta viiden vuoden avioliiton jälkeen.

– Tämä on hyvin henkilökohtainen ja yksityinen asia Katielle ja hänen perheelleen. Tällä hetkellä Katien ensisijainen huolenaihe on, kuten on aina ollut, hänen tyttärensä hyvinvointi ikävässä tilanteessa, Holmesin asianajaja Jonathan Wolfe kommentoi lehdelle.

Cruisen edustaja kertoo lehdelle Holmesin jättäneen avioerohakemuksen.

– Tom on hyvin surullinen ja huolissaan kolmen lapsensa puolesta. Olkaa ystävällisiä ja sallikaa heille heidän yksityisyytensä, edustaja toivoo.

Tom Cruisen, 49, ja Katie Holmesin, 34, rakkaustarina alkoi 2000-luvun puolessa välissä. Pariskunta kihlautui pikavauhtia kesäkuussa 2005 vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Sitä ennen Cruise oli villiintynyt tuoreesta rakkaudestaan niin, että hyppi onnellisena sohvilla Oprah Winfreyn haastattelussa kuukautta aiemmin. Pariskunnan yhteinen lapsi Suri syntyi huhtikuussa 2006. Romanttisia häitä vietettiin saman vuoden marraskuussa Italiassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja