Katie Holmes paljasti seksikkään puolensa intiimeissä kuvissa – katso!

Näyttelijä Katie Holmes yllätti paljastamalla seksikkään puolensa intiimeissä mallikuvissa.

Katie Holmesia, 33, ei ole ensisilmäyksellä tunnistaa itsekseen näyttävistä mallikuvista, jotka hänestä on vastikään otettu.

Jalokiviliike H. Sternin mainoskampanjaa varten otetuissa kuvissa näyttelijättären tummien piirteiden ja vaalean ihon välistä kontrastia on vahvistettu entisestään ja lopputulos on hyvin elegantti. Seksikäs Holmes huokuu kuvissa itsevarmuutta. Näyttävissä koruissa ja tummassa meikissä Holmesista kuvatuissa otoksissa on hyvin intiimi tunnelma.

Aikaisemmin tänä vuonna Holmes yllätti poseeraamalla seksikkäissä kuvissa, jotka saivat osakseen paljon huomiota. Tuolloin Holmes nähtiin hiukset märkinä kuvissa, jotka oli otettu merellisessä miljöössä.

Holmes on totuttu näkemään naisellisissa ja klassisissa asuissa, eikä esimerkiksi paljas pinta kuulu lainkaan hänen tavanomaiseen tyyliinsä. Viisivuotiaan Suri-tytön äidin yllä ei ole totuttu näkemään erityisemmin Hollywood-glamouria eikä edes erityisen näyttäviä asuja, sillä näyttelijättären oma tyyli on hyvin yksinkertainen ja hillitty.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: The Sun

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja