Kasperi Kapaselta hurja voittokarjahdus NHL:ssä – pian päähän ilmestyi julmannäköinen kapistus

Jääkiekon NHL:ssä suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen laukoi ratkaisevan maalin ja toi kotivoiton joukkueelleen Pittsburgh Penguinsille. Vegas Golden Knightsia vastaan pelattu ottelu päättyi Kapasen maalin myötä luvuin 4–3.

Ratkaisevan maalinsa lisäksi Kapanen laukoi kohti Vegasin maalia hieman yli 11-minuuttisen peliaikansa aikana kaksi kertaa. Hän myös kirjautti syöttöpisteen Brock McGinnin toisen erän onnistumisesta.

Kapasen edellinen osuma oli hänen kauden avausottelustaan lokakuun puolivälistä ja tehopiste lokakuun 22 päivältä. Tämä näkyi hurjana karjahduksena maalituuletuksessa (video alla).

– Siitä on aikaa, kun viimeksi pääsin tehotilastoihin. Ja osuma oli iso myös meille. Olen pelannut huonoja ja hyviä otteluita, mutta kiekko ei vain ole mennyt sisään. Maalinteko tässä liigassa tuntuu hyvältä, Kapanen kommentoi seuran julkaisussa. 

Suomalaishyökkääjän ilta huomioitiin myös kopissa, sillä joukkuetoveri ojensi Kapaselle illan ykköstähden palkinnon.

– Hyvää työtä, pojat. Kova taistelu. Jatketaan samaa rataa seuraavassa ottelussa, Kapanen totesi ja asetti julmannäköisen gladiaattorikypärän päähänsä (video alla). 

Kapanen on tehnyt kuluvalla kaudella 15 ottelussa tehot 2+5=7.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja