Karita Tykkä julkaisi harvinaisen kuvan lomalle lähtevästä lapsestaan: "Ihana aikuisten vapaa-aika koittaa"

3:31
Karita Tykkä kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1997 – näin hän muisteli aikaa muutama vuosi sitten

Vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä esittelee Instagramissa poikansa ja muistelee edesmennyttä äitiään.

Hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä julkaisi Instagramissa harvinaisen kuvan hänen ja liikemies Petri Tykän 11-vuotiaasta pojasta.

Äiti ja poika ovat rannalla, ja he halaavat toisiaan mustavalkoisessa otoksessa. Poika on lähdössä viettämään kesälomaa ukin luokse.

– Ihana aikuisten vapaa-aika koittaa. Vaikka nyt saakin tehdä rauhassa töitä, keskittyä puolisoon ja ihanaan yhdessäoloon, on samaan aikaan myös näin kolmen päivän erossa olon jälkeen jo ikävä – aamuiset ja illan puhelut sekä satunnaiset videotervehdykset tuovat perheen päivittäin yhteen.

Tykkä menetti hiljattain äitinsä. Tykän äiti menehtyi sairastettuaan parantumatonta ALS-tautia. Hän myös muistelee äitiään julkaisussa.

– Äitini siirtyi pilven reunalle vajaa viisi kuukautta sitten ja kaipaus on vahvasti läsnä edelleen. Hän on läsnä jokaisessa aamussani, näen hänet kaikessa ja kaikissa, joihin hän on vaikuttanut. Ehkä siksikin juuri nyt, tätä kirjoittaessani, arvostan elämää, jokaista hetkeä ja hengenvetoa enemmän kuin ehkä koskaan aiemmin.

Tykkä kertoo myös itse kokeneensa vakavan tilanteen aiemmin.

– Omakin henki on ollut joskus hiuskarvan varassa, mutta vasta toisen ja itselleen merkityksellisen ihmisen menetys on todella herättänyt elämän äärelle.

– Toivon, että jokainen osaisi arvostaa elämää. Arvostaa sitä jo nyt ennen kuin mitään tai ketään tarvitsee menettää, Tykkä kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja