Kari Kanala paljastaa: tästä syystä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ei ole vielä nähty samaa sukupuolta olevaa paria

Varo juonipaljastuksia! Millaisia olivat Ensitreffit alttarilla -parien ensimmäiset ajatukset tuoreista puolisoistaan 10:39
Tällaisia olivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannen kauden parien ensimmäiset ajatukset tuoreista puolisoistaan

Ensitreffit alttarilla -ohjelman keulahahmona tunnettu Kari Kanala paljastaa, miksei suosikkisarjassa ole ainakaan toistaiseksi nähty samaa sukupuolta olevaa paria.

Kirkkoherra Kari Kanala on toiminut jo vuosia rakastetun Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijana. Ohjelman Suomi-versiota on tehty kahdeksan tuotantokauden verran, joista ensimmäinen esitettiin vuonna 2015.

Asiantuntijat arvioivat ohjelmaan hakeneiden sinkkujen ajatusmaailmaa muun muassa haastattelujen perusteella, ja muodostavat näistä pareja. Parit kohtaavat ensimmäisen kerran vasta alttarilla.

Ohjelmassa ei ole vielä toistaiseksi nähty yhtäkään samaa sukupuolta olevaa paria. Kultainen Venla -gaalaan osallistunut Kanala kertoi MTV Uutisille, että sarjaan voitaisiin ehdottomasti ottaa myös sateenkaaripariskuntia.

Se, miksei sarjassa ole aikaisemmin nähty samaa sukupuolta olevia pareja, johtuu Kanalan mukaan siitä, ettei seksuaalivähemmistöön kuuluvia hakijoita ole toistaiseksi ollut riittävästi.

– Koska (pareja) ei voida yhdistää vain sen takia, että haetaan (ohjelmaan) samaa sukupuolta olevaa paria, vaan matchin täytyy olla sopiva, hän totesi.


Lue myös:

    Uusimmat