Niina ja Lari kertovat, miten Ensitreffit alttarilla -ohjelman hakuprosessi eteni – tapaaminen Kari Kanalan kanssa jäi mieleen

Millaiset ihmiset pääsevät tosi-tv-ohjelmiin? 9:46
Millaiset ihmiset pääsevät tosi-tv-ohjelmiin? Katso video.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan haetaan edelleen ihmisiä, jotka haluavat löytää sen oikean asiantuntijoiden avustuksella.

Niina Pitkänen ja Lari Köymäri avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa viime vuonna. Niin kuin suosikkiohjelman luonteeseen kuuluu, pari näki toisensa ensimmäisen kerran vasta alttarilla papin ja juhlavieraiden edessä.

Viiden jälkeen -ohjelmassa pureuduttiin tosi-tv-ohjelmien hakuprosesseihin ja millaiset ihmiset pääsevät ohjelmiin. MTV:n vastaava tuottaja Jasmi Kuusisto kertoi, että haku on edelleen auki Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan ja hakijoita on yleensä ollut 600. Kuusisto kertoi, että Ensitreffit alttarilla -ohjelman alaikäraja on tällä hetkellä 22 vuotta.

– Se mikä on tärkeintä, että on motivaatio kohdillaan siihen, että haluaa löytää rakkauden, Kuusisto painottaa.

Miten parien yhteensopivuutta kartoitetaan? Katso videolta.

Hae mukaan:

Niina Pitkänen ja Lari Köymäri pitivät hakuprosessia erittäin perusteellisena. Pitkänen oli bongannut Ensitreffit alttarilla -ohjelman hakuilmoituksen netistä ja Köymäri puolestaan Tinderistä.

– Sisko pakotti hakemaan, Köymäri myöntää.

– Aika hetken mielijohteesta oli se hakeminen. Kun katsoin ekaa kysymyspatteristoa, mitä siellä oli, heti tuli sellainen olo, että kysytään aika syvällisiä asioita. Tuntui, että ollaan menossa oikeaan suuntaan, Pitkänen jatkaa.

Hakijat saavat täytettäväkseen useita kysymyslomakkeita ja he käyvät eri asiantuntijoiden kanssa tapaamisissa.

– Joku asiantuntija sanoi, että tässä saattaa tulla sellainen olo, että sulta kysytään samoja asioita monta kertaa. Siinä varmistetaan, että olet oikeasti oma itsesi ja sanot niitä asioita, mitä oikeasti ajattelet.

Tapaaminen Kari Kanalan kanssa on jäänyt molemmilla mieleen.

– Hän tarkoituksella lukee sun vastauksia ja kysyy sieltä ihan satunnaisesti. Hän koittaa tavallaan järkyttää ajatusta tai mielenterveyttä ja kysyy ihan sekalaisesti tosi pahoja pommeja, Köymäri sanoo.

Pariskunta ei kokenut ongelmaksi sitä, että heillä oli tiukka salassapitovelvollisuus ohjelman kuvausten aikana.

– Ei nyt missään somessa voinut huutaa, että olen mennyt naimisiin sinä päivänä, kun mentiin naimisiin, Pitkänen sanoo.

– Meitä kannustettiin elämään normaalia elämää. Joulukuussa, kun oli mennyt puoli vuotta, me asumme yhdessä, kuka tahansa voi tulla ovelle ja katsoa, että he asuvat täällä, Köymäri sanoo.

Lari Köymäri haluaisi osallistua ainakin vielä yhteen tosi-tv-ohjelmaan. Katso videolta, mihin!

Lue myös:

    Uusimmat